Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva ! tegnap hamar eltűntél!
üdv mindenkinek
na szewasztok! megint olvashatok vissza mert nem bírtam időben hazaérni ...ti meg már alszotok gondolom
Sziasztok !
na bassza meg aló. beindult,hidegen 30at rárugok mire beindul,melegen egyből...pedig nem tekergettem el csak kimostam egyedüli hiba lehet hogy a melegindító egy kontraanyával van odafogatva...na most nem tom h mennyire kell becsavarni
menjél be a postára ....ott vegyél rá illetékbélyeget 25.000 ft-ért , ragaszd rá a kartonra ,írd rá a feladó nevét és címét mindenhová, add fel , az még további 242 ft és kész ! abban a pillanatban lezárult az ügyed amikor elfordulsz az ablaktól a postán
Van lánc szinte mindenhez,no para...a KTM-es mellény L-es,úgy hogy gyere be oszt viheted
Ezért is rtam, hogy Bp. Én csak itt tudok
amugy kösz
csak az a baj hogy messze van
Én tudok Budapesten egy embert, aki megcsinálja a kereked, külöt is csinál. Ha érdekel szólj..
Nekem pont ma készült el!
nem tom meddig gyártották enyém öreg darab 93-as
egy dugo ugyanannyi bele mint bármelyik 250 esbe 30E körül a jobb
szeva!
hát verethetünk ha gondolod most ugyis jön hosszú hétvége
Csak annyi a gáz, hogy nem tok szerezni küllőt a gépembe, mindenhol csak szettet addnak nekem meg 5 db kéne fasz kivan
De ha összejön addigra akkor valszínű hogy vasárnap motorozok meg lehet hétfőn meg kedden is.
Simai útra járok
majd addig megbeszéljük
amugy voltam Harangodon moctalálkozon, Spy mondta hogy ti is voltatok
3 CR250 es haverommal voltam lehet láttál
2 féle változata van elvileg, de már hallottam 3 félét is
van fémtankos sima első telós nem tom pontosan hány ló kb40 ez utcai változat, puhább futómű rendszámozható stb
van fémtankos és fordított telos változat amely 45Le nekem ilyen van, erőbe ott van mint egy penge 125-ös, csak másképpen addja le nyomatékosabb sokkal kicsit hasonlít a négyütemhez, alul is van benne erő, ezáltal nem pörgi szét magát, meg kevesebbet eszik kb7-8 liter ha nehezebb terepen mész szántás bánya, de usztam már meg 5 literből is turát és cr250-esekkel menem, azoknak már kiürült a tank nekem addigra megevett kb 5 litert
a nagyobb gépekkel simán el tudsz menni nem hagynak ott, persze ez pilotafüggő
nekem már 1,5 éve ugyanaz a dugó van és még mindig csak 0,2 a gyűrűhézag ami még bőven jo
Én krosszozom is vele nem mondom egy 125-ös krossznak jobb a futóműve meg könnyebb, de ez se dögnehéz 105 kg nekem lecsupaszítva, pályán is ott lehet vele lenni csak huzni kell, első futóműbe én 10w olajat tettem, így egész jo
van a versenyváltozat mely műanyagtankos és 52 Le, ilyet még nem próbáltam de fasza futómű könnyebb erősebb
na hali !szówal:hány lőerő?a motornak melyek a gyengéi?pl:futómű,wagy wmi?illetwe mikor fejezték be a gyártását?fogyasztása mégis hogy alakúl?mennyi bele 1 dugó?egyenrőle ennyi !majd ha lesz más kérdrésem akkor kereslek köszy szépen előre is
ÜDW:DRPROF
mi is triáloztunk Zével nekem nagyon furcsa
Gratula az új kütyühöz!
Ja Bálint, itt egy videó csak neked, az alapok elsajátítására....
Nem tűnik tul nehéznek szerintem hamar menni fog!

GRATULÁKOK MÁRK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
nagyon jo kis verda, teszteltem is ma rendesen az erdöben, hihetetlen avaros domboldalakon felmegy,a farönköt szinte magátol átlépi,jo kis játékszer,, amugy annyiért vettem amennyit te mondtál
Gratula Márk!
azt tudom,de havernak kell,és én az o gyűrűset kérdeztem...havernak meg sima 520 kell.... nekem meg a kátéemes mellény,battyogj el kérlek és nézd meg hogy L-es e... köszike
Fuu vazze, irigyellek is érte. Én imádom a trialt
Az a txt280, meg a legjobb szerintem.
Ugy is megtapasztalod majd miket tud.
Az publikus hogy mennyiért sikerült hozzájutni?
szeva gábor,,megmeg,, király egy verda, teccik nagyon,
Kisgyerek,már mondtam neked a láncot mikor bent voltál...-50%