Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod az a szürkéskékesbarna foltot .....ja és nem is kicsi.....az jelenti azt, hogy béna a pilóta
minnyá megnézem csak lemegyek rántottás szendóért...
szerintem jó, bár hézagot mérnék
szeva! elmész a faszba képet kaptál? film
de a gyertyám tetszik neked?
szia theo
Amúgy nyakat
hát ja próbálkozzál
Az RX-nél is mindig ezt mondtad, és mi lett a vége....
olajat nem eszi csak folyik a kislánckeréknél.... szóval nem füstöl. béna vagyok,de húzom mint a barom szóval benzin lesz...egy 175ös fúvókát megér a próba...
a gyertyám színe tetszik neked?
vagy attól fekete, hogy nagyon sok a benga vagy eszi az oilt

vagy ha nagyon lassú, óvatos, béna a pilóta és nem égeti szénné a motorját
de te nem vagy béna
feketés barnás
ja gyuri multkor mikor a kipufogódat kérdeztem milyen színű akkor nem akönyök lila oldalára gondoltam hanem a dob végére mert abból is látni lehet dolgokat az olajfogyasztáson kívül

milyen színűre ég ki egy jó csapatás után ? őszbarna mint a gyertyánál volna a legszebb de gondolom koromfekete
Ja,amúgy mértünk még múlt héten.... óra szerint 5,4 sec a 100!lesz ez még jobb is
Csocsi Döme. Mi a zsír? ma veszek majd új gyertyát meg egy 175ös fúvókát hogy mit csinál...meg visszateszem a gyári légszűrőt...aztán veszek egy racetech-et...
nincs....de nem kedvem nincs hanem időm nem lesz mert egy kazal dolgot vettem a nyakamba amit el kell intéznem 2 nap alatt ........persze a rohadt kalandtúra miatt
Perverz állat vagy György!
Amúgy MORGEN!
Zozi! nincs kedved eljönni karburálni egy picit?
na kitakarítom a légszűrőmet .........és ezzel fel is készültem kalandtúrára
remélem nem lesz defekt se a keréken se az új ülésen

ja jut eszembe nem tudtok véletlen vagy direkt egy rossz utánfutót aminek papírjai azért megvannak ?
bocs kicsit késtem mindjárt 8!

amúgy jó reggelt!
szeva puncik! ma itthon vagyok,felkeltem és nem voltam a toppon,hányinger...úgy hogy ma szabad nap,úgyis német dogát írnék...
Jó reggelt mindenkinek!Ma ismét megyek a Szép Erdély országba,tőbbek közőtt motorozni is
jó éjt!
Szewasztok jóéjt