Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre találták fel ezt!
mennyivel egyszerűbb lenne ha nem kéne papírt használni..csak kitolod azt jóvan..nem lesz olyan a popsi
nem,de sejtem bazz,nem feketét szarok de általában használok wc papírt és nem hagyom úgy,mint ti
megnézed a seggedet szarás után hogy ennyire tudod hogy barna?
Már itt is van a gyufám!
ja hát igen..ha nem létezne hitel...kb mindenki meghalna magyarországon
az nekem barna szokott lenni
felgyújtsalak?
mark.u-nak van fasza családi gyufája
husom? nem a munkahelyeden vagy(a hentes bóótba) :DDD

szóval,láttam én már olyan fekete "trutymákos" volt,mint a segged szarás után... :D
akkor is...én biztos nem fogok semmit hitelezni, aztán ha nem tudod kifizetni rábasztál. diákhitel is 1 nagy geciség,jó magas kamattal
csáá

motor,autó,lakás,mikróhuééámu sütő,tv,és szinte kimeríthetetlen a tárház...
de ha olaj kerülne bele akkor fehér lenne husom
"fekete trutymák" = olaj...egy minimális mennyiség is elég ahhoz,hogy a tiszta víz "fekete trutymákos" legyen,és azt te az életbe nem fogod észreveni az olajszinteden
olaj szint nem változott a blokkban,és szép tiszta is...de mondom,nem olaj hanem vmi fekete trutymák
hehe,ha senki nem hitelezne..kb fele ennyi motor se lenne magyarországon
...meg akkor is ha eszi...
hitelez a faszom,soha nem verem magam kölcsönökbe/hitelekbe.legszarabb dolog,balfasz volt aki kitalálta.
fákjúú
add el és hitelezz be valamo jó motort
Ha olajos a víz,az nem jó mert akkor hengerfejes a paripa...
ill nem olaj,mer akkor fehér lenne a víz... ez meg fekete
poénból írtam te gyökér,200ftot nem cigánykodom....

más...soká lesz ktmezés...olajos a vizem,ez gondolom nem túl jó....
de azt hozzá kell tennem hogy eszembe se jutott hogy gyorsuljak vele..felmértem a helyzetet..és beláttam hogy semmi esélyem
hehe,hazafelé intek egy gixeresnek..nem int vissza,aztán a lámpánál legyorsult.nagyon fasza gyerek lehetett hogy egy 125exc-t odakúrt
de mind1..mert utána volt egy kurva éles kanyar..ott belső íven elkentem a száját,crossgumikkal...
aztán ahogy kiértünk az m3asra..csak annyit látok hogy mint az állat elmegy mellettem...a kötsög
Gyuri
örülj hogy beengednek téged a begébe,nem hogy kedvezményt kérsz egy gyertyára