tyűű geca
kawasakis haver lesokkolt az előbb amikor mondta nekem az alkatrész árakat...
naggyából 75-80ropi lenne az alkatrész..váááá
mondjuk csak azt veszek gyárit ami télleg fontos...
itt igazából a himbarendszer gecisok...oda ugye kell 3*2 csapágy..aminek darabja 3400ft..szóval az alaból 20ropi..+szimeringek meg faszomtudja még mi...
de ezeket majd inkább megveszem csapágy boltban fele ennyiért se
ja meg ebben nincs benne a főtengely csapágy se...de majd azt is emgveszem boltban pár ezerért
sebaj..de így legalább lesz egy iszonyat disznó gépem..amire szerintem még a télen rákerül egy pro circuit vagy egy fmf rendszer...
hello gasgas-t 630 körül lehet wenni?engem enduró érdekelne!250ccm-es!és meghibásodás szempontjából milyen ?nem akarok túl sokat rákölteni!akötelezőkön kíwűl(dugó,lánc ,olaj,fékbeteét,lewegőszűrő)kösszönöm előre is!DRPROF
nem főtengelycsapágyas a gép?
kb a himbarendszer és a lengővilla felujjításából,vehetnék 2 gyári dugót
kawasakis haver lesokkolt az előbb amikor mondta nekem az alkatrész árakat...
naggyából 75-80ropi lenne az alkatrész..váááá
mondjuk csak azt veszek gyárit ami télleg fontos...
itt igazából a himbarendszer gecisok...oda ugye kell 3*2 csapágy..aminek darabja 3400ft..szóval az alaból 20ropi..+szimeringek meg faszomtudja még mi...
de ezeket majd inkább megveszem csapágy boltban fele ennyiért se
ja meg ebben nincs benne a főtengely csapágy se...de majd azt is emgveszem boltban pár ezerért
sebaj..de így legalább lesz egy iszonyat disznó gépem..amire szerintem még a télen rákerül egy pro circuit vagy egy fmf rendszer...
Amúgy amit írtam jánosnak azt valamiért írtam nincs valóságalapja,mert valamire "reagáltam"
tehát húzzál le a garázsba,és dugd a pöcsöd abba karbiba,hátha az majd segít
Tudsz nekem ajánlani valami 800ccm-es 2 hengeres 2t-s mocit,mee sajna é n is kinőttem a 250 EXC-t
ominózus hozzászólás a 451-es oldalon tekinthető meg :DDD