Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van aki a bélyeggyűjteményét mutogatja,van aki a csekkgyűjteményét aki mást az meg szatíííír
Majdcsak megtanulod már...
Nekem a 3 éves lányom már tudja, hogy a piros az tilos
Akkor Ő 5-ösre szigorlatozna matekból?

Bocccs
Ciki ez...mennyi benzint vehetnél pedig belőle nekem
de idén is volt már ilyesmi...a lényeg h 250et fizetett én meg 100at
most volt év elején... március tájékán
Az inkább 2 éve volt...vagy 1

Én most egy 15-öset kaptam, mert lejárt a vizsgám és nem vettem észre
volt az a balhé 2 hónapja kb hogy a focista elütötte a biciklist..meghalt. 250et fizetett... én átmentem egy piroson 100ért...lehet ha elütöttem volt a focistát még nekem fizettek volna na de tényleg..ennyi erővel elüthettem volna már én is valakit egy 100asért...
Vannak akik bélyeget gyüjtenek vannak akik csekket.
nem hogy lefaragni nem lehet belőle de még a részletfizetést sem engedik a köcsögök!
az szép 100-as csekk elég sok érte...főleg annak aki nem tanul belőle és megint összeszed egyet
Úúúú, a 100-at nem lehet lealkudni?
Szociális helyzet, stb rizsa
hát most utoljára elengedte magát egy szeleptányér aztán picit átrendeződtek odabent a dolgok megint... már éppen 3 hengerfejem van meg most kaptam egy 100as csekket is,piros lámpáért...szóval szép kis nyaram lesz,dolgozós a 100as már meg van,meg még 2kilót összeszedek egy 6xx-os blokkra
Mi a gyík még a géppel?
még van szerdán pénzügy vizsga,annak holnap nekiállok aztán 10.én makro(közgáz) és 19 jog. jogot szerintem skippelem,többi meglesz igazából nem is lenne para egyik sem...csak ugye angolul tolom és a jog az ultraszopás,nem hogy még angolul ...
Végeztél a sulival a félévre?
na már csak 1-2 nap aztán kész a ktm és kellőképpen szétkerekezem a várost ennek örömére
Gratula
Én is 3-asra szigorlatoztam matekból...
Villanytanból meg 4-esre gecc....de hogy?
hiába...aki tud az tud
az biztos középsuliban is örültem hogy ha 3as voltam,nem hogy itt,gazdaságimatekból.. metáál
hurráááá
ennek örülni kell