Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lila lett a szája az ijedségtől!
engem már nem érdekel az eső,itthon leszek hétvégén és motorozni fogok,ha esik,ha fúj
gondolom köpni-nyelni nem tudott
Itt megint szemerkél az eső.
Egyik hétvégén mentünk 4-en minbd állat az erdőbe és kicsit nagy volt a sár,igy kicsit nehezebb megálni,késön vettem ésre a vadőrt aki zőld ruhát viselt és majdnem elütöttem,erre én lepattanok a motorrol és jol lebaszom szerencsétlent hogy mi a fasznak kell zöldbe öltöznie!szegén még ő kért elnézést!
ajaj,lebuktam hogy itthon vagyok elvileg 2-ig kellett volna dolgoznom,de viszam a gyereket orvoshoz,elkéretőztem előbb csak nem kérdezték mennyivel előbb,gondoltam a déli hazajövetel megteszi el kell adnom a sárga bíítlit és valami nem feltűnő autót kell vennem asszem ami nem virít már messziről
Ez természetes,márkafüggetlenül,az ember számit!Bár nem mindekit szeretünk
Igen, márkatárs.
vajon miért itt kötöttem ki?hayabusával is szeretnek(asszem ),mindig van megoldás mindenre még ha nem is gasgas jellegű a dolog,mindenkit érdekel mi van a másikkal jó kis csapat
tudod...ez a GasGas topik...itt mindenki segiti egymást!
gondolhatod ha ősszel kezdtem,annyira nem mentem én vele bátran nem tudtam meg mit bír
És ezt mind a két szép szemedért.
A CR a 250-es kategoria leg veszettebb motorja!Szerintem!engem komolyabb temponál kivégzett kb 1 óra alatt!
ma mindenki ilyen segítőkész itt?
van aki kipróbáltatja velem a motort,a másik szállásol
na ez az,Ti értetek ehhez én nem.lehet mert a cr-t már megszoktam,azzal sokat mentem(aránylag sokat)
ok csak írd meg,szerzek olcsó szállást!
A CR 250 keményebb a DRZ-nél
nem tudom...nekem könnyebben kezelhető a cr ennyi
? keménynek? Nem nehéznek?
videókat láttam az ottani motorozásról majd ha egyszer belejövök a motorozásba akkor bevállalom
Ne irigykedj Tomi,gyere motorolni!Azután már lessz miért!
vagy fel sem kell venni és akkor nincs vele gond
köszönöm szépen
próbáltam már de nekem az olyan "keménynek" tűnt....bár fél óra alatt nem lehet sokmindent megállapítani
ide érdemes eljönni egy hosszú hétvégére...de fel kell kötni a tangákat erössen