Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd ezt!

link

ez alapján KTM 620 LC 4 RALLY és 95 ös évjárat...

ez megvan nekem gyári KTm PDF ben is...
az enyém meg sxc,mert a vadbarmok azt írták a forgalmiban itthon, mert az felelt meg 33kw-nak.. közben meg sxcből elvileg nem volt 400as... így Zoziék is alig találták meg a gyári adatbázisban...vázszám alapján is.. de amúgy valami parasztenduro volt újszülött korában,csak aztán az osztrákok szépen átszabták
holnap felhivom akkor pinkmotorst..
amúgy vázszámra azt dobja nekem hogy nincs ilyen vázszám...
enyém talán EGS, ha jól emlékszem a vázba benne van..
mondom,volt egs volt e meg ebben az időben a ktm is ontotta magából a six days dolgokat
lehet öszvér a gép....
ja azt kéne tudni hozzá de mondok irányárat...
amúgy pinkbe lehet kapni utángyártottat ...ezek nem rosszak főleg a japán lamellák amik gyárilag is benne vannak..mondjuk nem olcsóbb nagyon ...
más a kipufogó is.. ezért kérdezem hogy felszereltségbeli különbség mi ..
A HARMADIK AZ ! ahátsó lámpa tartóm ugyan ilyen csak el lett vágva... meg minden más stimmel
nem, más a dekor rajtuk gondolom van ami le van fojtva,van e van egs meg kutyafasza
ezek lényegében majdnem ugyan olyanok nem?
na ez a 3 motor lehet
jól látom 612 LC4? vázszám alapján enyém 95ös, akkor meg már kellene kiegyenlitő tengelynek lennie..
mivel motorszámom sincs, ehet hogy valami öszvér bájk?
olyan a blokkom ( kiegyenlítőtengely néküli) mint ott a kis képen van, de nem ilyen trokhár berúgó kar van rajta mint a 600as még régebbi gépeken. szóval ez valami köcsög típus lehet ?! 625nek nagyobb a kuplunglamellának az átmérője..
zoozee , azt mondtad tudsz mondani árat kb a lamelláról, ezügyben tudsz valamit?

vagy egyenlőre azt kéne kitalálni pontosan milyen is a motorom típusa?
na ilyesmiket nézegetek ...nagyon csúnya mocik voltak akkortájt
ja mint nekem. én is gondolkoztam régebben amikor kifingott a főtengely hogy egy önindítós blokkot belepattintok.

az olajat meg tudtam volna oldani!, de akkor kipufogó rendszert is cserélni kellett volna, az meg felnyomta volna az árat...
biztos jó, régebben láttam egy hirdetést egy 660as ról asszem ami le volt így fóliázva, nem volt rosz ....

én meg most ha kicserélem a kuplungot el is viszik
nekem a vázban nincs olaj... így csak régi blokk jöhet
a héten hazahozom Zozitól ha minden jól megy,aztán karbonfólia megy az összes idomra...szerintem vagány lesz
pont ma néztem ezt a hirdetést: link

pont te jutottál eszembe, hogy ez jó lehet , mondjuk nemtudom neked hol van az olaj..
enyémbe a dugó hiányzik csak..ha most felrobban majd akkor kap egy 6xx blokkot
kőkorszaki
küldhetsz de van hasonló nekem egy jópár meg igazából nincsen rá szükségem