Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lesz enduro verseny a 7végén?
Sziasztok! Én meg most értem haza, utánfutás volt a BL miatt.
Boldogot, igy utólag :DD
Na jól van mennyek csicsikálni mert 3-kor indulás Komlóra.
Ja bocsi azt hittem már elment az eszed és kamionozni akarsz. De ezek a kilométer pénzek azok amit a sofőrök kapnak nem az amennyiért fuvarozol.
Nekünk ez egy feladat ezt a fuvart megszervezni díjakat kiszámolni és a vissza út üresen van a feladat szerint.... de köszi a km díjat
Ja és szókj hozzá hogy nem fürdesz vagy kb 2 ejróért lehet benzin kútakon.
A kilométer pénz átlag 20-25 forint nemzetközibe arról ne is ábrándoz hogy üresen rohangálsz vissza.
május 7-8-9
Köszönöm
Hallottam ,hogy lesz pontosan mikor is Most hétvégén enduró verseny meek pályabírónak
Rendben, holnap kérdezősködöm, és megírom.
nem jössz majd Győrújbarátra motorostalálkozóra?megihatjuk a pertut ott
Ha valaki km-re kapna fizut az nagyszerű lenne. 830km-s távon kell árut szállítani, oda megrakva vissza üresen, ien esetben ha valakit megtudsz kérdezni mennyit kap akkor megköszönnénk vagy valamilyen irányszámot.......
Ha nagyon fontos tudok holnap egy párat megkérdezni, a maiak már elmentek.
Atti a kamionos,majd jön oszt kifaggatjuk
Szia(sztok)! Ugyan nem vok kamionsofőr, de hallomásból vannak infóim, de nem sámszerűek. Van akit (megtett)Km-re fizetnek, van akit az (elvállalt díj) %-ban, és ritkán van, olyan akit fix-re. Szerintem hazai cégnél kb.150e-300e Ft között.
szióóó már írtam a GSR-be az előbb megvagyok,csak ritkábban van időm írogatni
szerintem változó....na meg mennyi az ami csirren-csurran még a fizun kívül + egy kis gázolaj,egyebek....
Szép napot mindenkinek......Kis segítségre lenne szükségem, mennyit keresnek a kamion sofőrök akik nemzetköziznek?