Én most hívtam ápdét norbit, és csak üdvözölni tudta az ötletem, hogy most esek neki az istentelen finom fasirt-krumplisaláta kombinációnak... Csakmert megérdemlem...
itt is dögvész van ...pihenek zabálok és filmezek egész nap..tegnap egésznapos halálos endúró volt mindenünk kitört ..ma jöttem rá mi is fáj igazából....itthon eszem megfelé a gumicukorgyűjteményemet és iszom a kólát hozzá...ja meg a tojásdrazsé amire mindíg egy évet kell várnom mire megint lesz...de idén befektettem több zacsiba gyerekeknek nem is adok belőle
sztem egy iylen motornál hülység a fogyasztásról beszélni erős ez azzal jár h szürcsöl is legalábbis ha akasztod neki ha endurozok vele (szűk fák közt bújkálás egy két sirató és társai) akkor elég keveset eszik mert nagyon nyomatékos és nem kell pörgetni hogy menjen
ha szépen ívre tezsed nem koppan le de valóban eleje az puha nekem 02es évjáratú és öhlins van elől is de ez is puha amúgy télleg elég jól bírja nekem lassan 3éves lesz benne a dugyattú és azalatt bele tetem kb 200-250üó-t tavaly vévigversenyeztem vele egy ec szezont tavaly előtt meg átlagosan heti 2motorozás volt extrémendurótól kezdve crossig midneféle terepen ahsználtam és bírja még 10bar kompresszió van benne nem csörög nem zörög
ez mi?
Vegyen,
faszák,
jó az ellátás,
lehet rendelni.
Nincs mit.
A szülinaposokat pedig Isten ÉLTESSE SOKÁIG! ! ! !
Valahogyan nekem is ez volt a megérzésem
Egy harmincéves vén szipirtyó meg a Zsu
Amúgy üdvözlünk a klubban, boldog szülinapot