Sikerült megdumálni a haverokat egy kis húsvét előtti italozásra Úgyhogy én lépek...nem volt egy egyszerű szülés, kellett vagy 10 percet győzködni őket telefonon...komolyan mondom mint a fürdőskurvák
A lábfejemet szúrta át... pontosabban a papucson, majd a bal lábhüvelykujjam ízületén ment keresztül mivel balkezes, ballábas vok, és azzal súltottam le rá
Jóestét veteránok..
Nemrossz azaz aszfalt, odaillő motorral, gummával... Egy jó Naked is megteszi, nemkell ahhoz plasticrakéta.. Élvezni azzal is lehet, mint maresi-vel, ahogy drága jó Hofi művészÚr mondaná...
Én még anno az előző EXC-vel nyaltam végig az aszfaltot.110-nél beszitált a kormány azt nem volt visszaút.Ejj de utálom az aszfaltot Valószínü mert paraszt gyerek vagyok és szédülök rajta
Én ma is kaptam fejre egy ágtól olyan, h még a nófíren keresztül is fájt. És a babettára is felveszem a térdvédőt. Néha páncélt is A kölköt is szoktatom, váltakozó sikerrel
Én is gyerek koromban hogy utáltam a sisakot felvenni.Mondjuk bicajon nem is hordtuk de túléltük pár zúzódással.Motorral még budira se mennék sisak nélkűl.Én mondhatom hogy megmentette az életem 2éve.
na igen erzberg-böl lehet látni a nézöknek is,
romaniacs viszont a dzsungelben megy, csak az első napi prolog a látványos, ha viszel motort és mész velűk a nyomvonalon akkor lehet látni a lényeget.
de nehéz őket összehasonlitani, mert erzberg egy 4 orás verseny, ahol elindul 500 ember 50.es sorokbol, extrém feljárokkal szikla tengerrel hasonlo nyalánkságok, de a 4. orában a bányakűrt megszolal és konec.
RBR egy négy napos verseny,csak a szűk "versenyzői" elitnek , első nap egy épitett farőnkös városi prolog, utána 3 nap GPS-el a legdurvább román dzsungelba napi 150-200 kilcsi táv.
jóéjt
na mesélj csak...
Nemrossz azaz aszfalt, odaillő motorral, gummával... Egy jó Naked is megteszi, nemkell ahhoz plasticrakéta.. Élvezni azzal is lehet, mint maresi-vel, ahogy drága jó Hofi művészÚr mondaná...
Az aszfalttól félek, mint a tűztől... nem arra való, h motorozzunk rajta
romaniacs viszont a dzsungelben megy, csak az első napi prolog a látványos, ha viszel motort és mész velűk a nyomvonalon akkor lehet látni a lényeget.
de nehéz őket összehasonlitani, mert erzberg egy 4 orás verseny, ahol elindul 500 ember 50.es sorokbol, extrém feljárokkal szikla tengerrel hasonlo nyalánkságok, de a 4. orában a bányakűrt megszolal és konec.
RBR egy négy napos verseny,csak a szűk "versenyzői" elitnek , első nap egy épitett farőnkös városi prolog, utána 3 nap GPS-el a legdurvább román dzsungelba napi 150-200 kilcsi táv.
egyszoval eggyik sem egy lánymenet