Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja de ezek még az egynyomos úton is ott vannak!Hozzáteszem mégegyszer hogy mi nem akarjuk megilyeszteni a lovat.Az senkinek se jó!Nekünk is volt lovunk és én is sokat lovagoltam ismerem őket!Persze vannak idióta motorosok de sajnos ezt nem lehet megválogatni!De a mi lovunk nem is ilyedt meg mindentől mert meg lett nevelve!
kis álom szuszék ,aki éjjel mulat , nappal is bírja
Tessék kv-zni... ;) Na azazért egy igazi ritka paraszt, aki a lovat ijesztgeti, azaztán semmiről nem tehet... Mi leállítjuk a motort, míg el nem mennek mellettünk.. dehát ezek mi vagyunk..
a motorosok egy részét sem kell ám félteni ha lovat látnak
van olyan amelyik csakazért is a lehető legközelebb megy és persze odaránt a gáznak egy jót,had ugorjon meg a ló
jaja , köszi szépen
ezért megyek egynyomos motorral kijárt nyomokon ott elég kicsi az esélye hogy találkozz ezekkel
de csak lassan
puszilom a lányokat,Janit is
mi meg lassan indulunk
ha lesz hova tenni Bendegúzt akkor mindjárt elmegyünk motorozni egyet,bár fúj a szél de nem baj
na ennek örülök ,innen tovább már nem számold az éveket , hamar eltelnek
na,mi a baj?
a buli az jó volt,a vége lett a legjobb
de legalább 30 lettem,na
szia csaje , köszike nekem meg van gondoskodtak róla
remélem jó volt a bulid ?
kellemes ünnepeket
nekünk is mutogattak néha túrázok
lovasokat meg igyekszünk elkerülni
legyen húsvéti hangulat:
Neked pedig utólagosan boldog születésnapot, olvastam, hogy épp negyedszázados lettél?....
sziasztok ! én is mindenkinek jó ,boldog nyuszit
Akkor talán még nem vagyok reménytelen, mert emlékeztem erre a romcsi túrára.. Majd legközelebb.. A lényeg, hogy nemlett nagyobb gáz.. Kapával-kaszával kiderült, befecskendezőkig eljut a gázolaj, ótó mégsem celebrál..
Jaja ez így van!Egyre agresszívabbak de nálunk nem is a vadászok a fő gond!Általában akkor megyünk erdőben amikor nincsenek kint!Túristából viszont felénk rengeteg van!Közel van Budapest és a sok proli meg ezek az új vidéki lakóparkos gyökerek elözönlik az erdőt !Itt nálunk ez a fő gond!Direkt nem állnak félre anyáznak meg hadonásznak a botjaikkal!Persze tavaly volt egy lelkes bicajos is aki direkt keresztbe tette a szarját és üvöltötte hogy márpedig ti itt nem mentek át Hát szegény a csalánosba végezte na meg a lovasok nah azok is külön műfaj Vannak köztük normálisak félre állnak lóval mi meg direkt megpróbálunk csöndbe elmenni mellettük.De közöttük is vannak gyökerek akik már messziről anyáznak meg integetnek persze a ló sincs meg nevelve hogy ki lehessen vele menni egyáltalán a karámon kívülre.Szóval ha nincs vadász akkor vannak ezek a gyökerek tisztelet a kivételnek.
jogos...
na elmentem motorzani, a többit meg leszarom...
engem is lekapott tegnap 1 drót beakadt a lábamba
arrol ne is beszéljűnk hogy az oly sokat emlegetett és szidott szocializmusban, ha ezt az erdő tolvajlást megcsinálták volna az erdészek ami mostanság megy, meg ezt az undorito vadászati rablást akkor azok az elvtársak simán rábasztak volna nem kicsit....

manapság meg nem számit, vesznek belőle ujj L200-ast, meg ujj házat, és leszarják....

éljen a.... kapitalizmus = szabadrablás.