Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Porzik
mert te mentél fel ott a motorjával...
Nicsak a sisakom mit keres a motorodon
én itt mentem fel tegnap link
Na, én ezért nem fogok ide feltenni semmit. Ez a fénykép egy tuti jó kis katlanról készült. Felfelé pillanatnyilag csak motorral járható, lendületből (gyalog sem) Itt meg úgy fest, mint egy szőlőhegyi dűlőút
Sziasztok Jó estét......Melyik keményebb Erzberg vagy RBR régóta foglalkoztat a kérdés
Ugyejólemlékeztem

A redbull akkor nem egy occsó gyerek
Déván a kisromaniacs-on indulok, ápr 30-máj 1-2.

a nagy RBR-re is megyek de oda csak titokmotorozni, segiteni, , de nem indulni, ahoz millernek kell lenni... csak a nevezés 1500 ájro, plusz gps bérlés-kaucio, service pakk 300 ájro, +egyébb költségek, benne van cirka 7-8 kiloban...
Múltkor mintha ilyet írtál volna
gyurjon a tököm bármire is, öreg vagyok én már bohocnak, csak a magam szorakoztatására motorozom.
apróban van 1 ócsón
Nem, csak én főleg endurozok.
Hali! Romaniacsra gyúrsz?
Sziasztok! Van 2 db eladó Gas Gas-os övtáskám,zsír újak,ha valakit érdekel. 5eft/db.üdv 70-3294121
szeva... jot motoroztunk mi is, bár inkább edzés jellege volt a dolognak, de kell néha ilyen is...
Na, amelyik ijesztgti a lovat meg a lovast, azt kéretem egy pcsánrúgásra, 45-ös crosscsimmával elkövetve
Háj evribodi

Ma is megvolt a sorozat orgamus

Tán nem vok ezzel egyedül
na az egy elég paraszt egy motoros lehet...

én ugy nevelem a gyereket kicsi kora ota, hogyha lovasok jönnek szépen félre áll, motort leállit, megvárja amig elmennek ,utána mehet tovább...

szerintem ez alap.
estét..
na mi van?aaaszasz van mindenkinél?
és most jött a motorozásból
Szeva Mesterem Hun vótá hónapokokig eltünve,belegubancolódtál valami borotválatlanba?
Tán mán gyenge?Nekem ,még a nyusziöt is sok
Binyiglis öregasszonyoknak a durrogtatás a legjobb gyógyszer
Csáó emberek! Eladó a CR-em, vagy EC300, EXC300-ra cserélném, esetleg rá is fizetnék!