Igen, megtalán télleg az öregség, nosztalgia. 80-as kiskerekű yamahám volt, csak merültem a hóban, ráülhettem egy 125-ös cz-re és aszittem a paradicsomba kerültem, ott szőrbe elcseréltem volna az enyémre...
Helloo GG-sek...
Hirdetés szövege: egyhengeres, soros motor.. Hátha egyhengeres, akkor szerintem inkább V...
Énis öregszem, már érdekelnek ezek a régi vasak, pláne a ritkaságok, vagyis az "utódnélküliek"... A motorozás hőskora... Ámen..
"A small creek crossing turned into a nightmare. I fell one way and the bike fell the other way. The bike kept running and sucked in a ton of water before I could get to it and turn it off"
Egy kicsi patak átkelése rémálomba torkollott. Én az egyik irányba estem, a gép a másikba. A motor tovább járt és egy csomó vizet beszívott mire odaértem és le tudtam állítani.
Látom, mindenképpen valami kevéskm-t futott, megkímélt, családtagként kezelt motorra fáj a fogad...
ha sok pénzem lenne begyűjtenék egy párat itthonra, kuriozumokat is oldalkocsist ilyesmit.
Hirdetés szövege: egyhengeres, soros motor.. Hátha egyhengeres, akkor szerintem inkább V...
Énis öregszem, már érdekelnek ezek a régi vasak, pláne a ritkaságok, vagyis az "utódnélküliek"... A motorozás hőskora... Ámen..
Egy kicsi patak átkelése rémálomba torkollott. Én az egyik irányba estem, a gép a másikba. A motor tovább járt és egy csomó vizet beszívott mire odaértem és le tudtam állítani.