szia pityuka
most értem haza, de ti már nem találtok ott vadat mert én ma szétkergettem a pilisben az összeset
mentem 3 órát megállás nélkül,most térdig ér a kezem
Sziasztok!
Úgy kell azt a sok köcsög vadász alá tenni!Nálunk is azt ugatják hogy kizavarjuk a vadakat az erdőből Hova a Városba ááá kész van az összes!Ma iszonyat jót csapattunk cirka 200KM-et és Tokod felé is jártunk meg a GETÉN DÖME! Ha olvasod,asszem téged láttalak fent a tetőn a kislányoddal!Jó volt ez a nap esett mindenki de épségben hazaértünk
Jó reggelt mindenkinek .Vagy három hete nem ültem motoron a kúrva meló miatt aztán mégis engem találnak meg a vadászok a hülyeségeikkel.Csütörtök délután saját házam saját kapujában kis híján verekednem kellett egy idiótával.Tudja,hogy motorozom,mert itt lakik nem messze.Elkezdte magyarázni,hogy melyik részen mik vannak szétmotorozva, meg ,hogy már hetek óta nem tudtak lelőni semmit.Mondom akkor fasza gyerekek ezek a motorosok,megmentettek egy csomó életet.Na erre elkezdett polgárőrökkel fenyegetőzni ,meg hogy bajok lesznek ha ez így megy tovább.Nemrég esett át egy szívínfartuson 40 évesen,nem akartam nagyon felhúzni.Meséltem Zozinak az esetet,azt mondta, ha rajta múlik biztos lesz neki ínfartusa .Holnap szerintem meg is nézzük azt a területet és szólunk a vadaknak,hogy meneküljenek,mert jönnek a vadászok .Az egészben az a legszebb,hogy a srácnak már egyszer bevonták az engedélyét mert túlzásba vitte a dolgokat.
most értem haza, de ti már nem találtok ott vadat mert én ma szétkergettem a pilisben az összeset
mentem 3 órát megállás nélkül,most térdig ér a kezem
Úgy kell azt a sok köcsög vadász alá tenni!Nálunk is azt ugatják hogy kizavarjuk a vadakat az erdőből Hova a Városba ááá kész van az összes!Ma iszonyat jót csapattunk cirka 200KM-et és Tokod felé is jártunk meg a GETÉN DÖME! Ha olvasod,asszem téged láttalak fent a tetőn a kislányoddal!Jó volt ez a nap esett mindenki de épségben hazaértünk
szerdán bevittük és csütörtökön hozták is dugóval
ami sajnos D-s
jönnek a városőrökkel és dudálnak?