Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
na bumm golyaláb reggelt
Ha saját elhatározásodból kell applikálni, az még vidám... én tegnap "ajánlásra" applikáltam 2 db polcot... meg egy voodooálarcot is, amit délelőtt kukáztam... mondjuk ez komolyabban néz ki, mint a Jim Carrey-é a Maszk-ban, csak nem lett tőle ilyen zöld fejem
tessék:lábikók reggelire
jó reggelt
Szósincs ilyenről, csak magamat hergelem, mint a súlyemelők a gyakorlat előtt.. Csak nekem még fel kellene aplikálnom egy boxzsákot a panelbe, hogy belebírjak baszkodni, ha fent van a cukrom..
Milyen az új barátnőm?
De csak meg jöttek a srácok
fater is csinált iet....bár ő inkább szopott magában.....mikor visszafelé kellett volna rakni a helyére
Nem hiszem...
hallo te jossz ki soskutra 14 en mocival?
alszotok?
Ennél talán csak a vasúti járművek jobbak. Van egy cimbim, aki ilyen helyen melózik. Állítólag ha pl egy ütköző szétugrik, akkor képes a betonfödémen keresztül távozni az épületből
ha akarod a visszarakásnál szolok, és segithetsz, az valoszinű nagyobb szopás lessz...
jahh miután kimásztam alola, lecibáltam a helyéröl, nyakig olajosan, és vártam a srácokat hogy segitsenek berakni a vitoba akkor már volt időm lefotozni a nagy bűdős vasdarabot...
és nekem nem szótáááá
Há mit panaszkodol, még fényképezni is volt energiád
én ma délutáni programként kipiszkáltam ezt a pár száz kilos első hidat ebböl a munkagépből, mert annyira ráérek...
Ha valamivel nem voltam tisztában és sértő volt a hsz-om, akkor mea culpa... nem szándékoztam gusztustalan lenni
ha sikerül rokkantosítanos magad akkor ingyen parkolhatsz és 100 kilowattig nincs súlyadód ...
Egyem a jómemóriádat,ezt bezzeg nem felejtetted el..
Már túl vagyok rajta.. Csak azért rühellem, mert ilyenkor mégjobban kattogok azon, hogy mozgáskorlátozott vagyok..
üszkösképűek
na de én ezért nem szólok meg senkit,nekem mindenki egyforma