Ha saját elhatározásodból kell applikálni, az még vidám... én tegnap "ajánlásra" applikáltam 2 db polcot... meg egy voodooálarcot is, amit délelőtt kukáztam... mondjuk ez komolyabban néz ki, mint a Jim Carrey-é a Maszk-ban, csak nem lett tőle ilyen zöld fejem
Szósincs ilyenről, csak magamat hergelem, mint a súlyemelők a gyakorlat előtt.. Csak nekem még fel kellene aplikálnom egy boxzsákot a panelbe, hogy belebírjak baszkodni, ha fent van a cukrom..
Ennél talán csak a vasúti járművek jobbak. Van egy cimbim, aki ilyen helyen melózik. Állítólag ha pl egy ütköző szétugrik, akkor képes a betonfödémen keresztül távozni az épületből
jahh miután kimásztam alola, lecibáltam a helyéröl, nyakig olajosan, és vártam a srácokat hogy segitsenek berakni a vitoba akkor már volt időm lefotozni a nagy bűdős vasdarabot...
Egyem a jómemóriádat,ezt bezzeg nem felejtetted el..
Már túl vagyok rajta.. Csak azért rühellem, mert ilyenkor mégjobban kattogok azon, hogy mozgáskorlátozott vagyok..
Már túl vagyok rajta.. Csak azért rühellem, mert ilyenkor mégjobban kattogok azon, hogy mozgáskorlátozott vagyok..
na de én ezért nem szólok meg senkit,nekem mindenki egyforma