Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok vén kujonok..
stukker a hátizsákban, beszerezni egy műanyag gyerek puskát aminek a vége kiáll motorozás közben, kiváncsi lennék vadász fejekre mikor meglátnák...

mondjuk a fél világ téged kergetne mert azt hinnék orv vadászkodol...

amugy jo reggelt.
"Ne kockáztass, Rezső, családod van"
te se reszkírozz!
vedelj bakker szasztok
bele ne halj nekem! én aztmondom inkább ne kockáztass!
Adjisten! Mostan pont a kevesebb pia felé tendálok, igaz inkább gazdasági okok miatt...
nikk neked meg azért kell picit mégtöbbet innod , hogy magadhoz képest is csökkentsd a kockázatokat

jó reggelt ! hideg van itt is a kurvaanyját... -3 a belvárosban most...viszont száraz és napsütéses a reggel...ebből simán lesz később -1 is ha felmelegszik
nem tudom mi lesz a hétvégi mocizással
tavaszias szép joo reggelt-4
Puskával a kezében inkább ne iszogasson egyik se...
ha egy ien nő iszogatna akkor elviselnéd mi?

jóéjt álmodj sörrel
hát igen...egyetem nekem elég arra,h kipiáljam magam én azt érzem egyedül a sör az ami meg fog maradni.....ien ,h abszint,rumok, SPAR-os pezsgő tuti nem kellenek majd...jégert,hubit sem csipem nagyon évente 2-3 alkalommal elnyalogatom de ennyi........jah meg a whisky és a whiskey kedv függő naon
Na, akkor sztem is jóccakát, elálmosodtam ebben a nagy sörtelenségben
Olvastam egy felmérést valahol, h a kismértékű alkohol fogyasztása csökkenti az infarktus kockázatát (az abszcinensekhez képest)
Az nekem is megy simán, ha úgy alakul és nem kell vezetnem
hejj rózsás csókokat elírtam
nem tom nekem a volt csajomnak volt a faterja oan,h vas délelőtt bevágott 5-6 sört is.....
Nem vok rá túl büszke, de engem meg már az egész család látott többször is elég virágos hangulatban
néha néha jól esik 1 sör....legalábbis nekem, mondjuk otthon nem otthon pisisnek érzem magam nem tom mér van ez....