Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bajnokok ligája ezt használja,edzi a markodat,ugyanaz a hatás mint a motoron,keményíti a hólyagok helyét a hüvelykujjakat,mindent ott ahol kell,ettől jobb nincs,beszarásig csináld,rájössz hamar,gyenge vagy ,de erős leszel a mocin
hm kipróbálom nem lehet rosz
áh én nem járok a sok koxos közé otthon is tudok edzeni ráadásul ingyen ami nem mindegy mert nemsokára ráférne a mocimra egy elég nagy felújítás és kb benzinre nics pénzem szóval oda biztos nem fogok menni
seprűnyél,5 kg vagy kezdetben kisebb súly,erősebb madzag,deréktól földig érő legyen,azt gyorsba feltekered,majd visszaengeded,majd ellenkező irányba tekered,azt vissza.Gyorsba rájössz ez a legjobb azt a szart dobd el,semmit nem ér,ez megmozgatja neked azt ami a mocizáshoz kell Próbáld ki
bátyámnak van de sztem tök szar kéne vmi kesztyű ahoz hogy ne tudjon kiesni a kézből
gyere energybe
tudom ajánlani még a powerball-t is, nekem segített kulcscsontörés után mikor el volt tunyulva az egész karom..
van az a rugós alkar erősítő nemtom mia neve mikor öszenyomod elengeded öszenoymod..... ez sztem kurvajó mert mióta cisnálom lassabn féárad az alakarom amúgy ezen kívül fekvőtáamszozok meg szobabringázok semmi súlyzó meg iylesmi
Tán tekersz
SZIASZTOK! ezt most hagyd abba!...én is készültem így versenyre,sokkal fáradtabb voltam a sok erősítéstöl!
csak a motorozás a jó kondizás meg talán a futás-bicajozás
...a többi más izmokat mozgat jobban,különben meg ha sokan szurkolnak majd feltolnak mindenhova ..lehet megyek én is...majd dobálom a sapkám
lasan nekem is lesz iylen alkarom nyomom az alakarerősítést mit állat
nagy rajongó táborom lesz osztálytársak haverok szüleim tesóm mindki ott lesz
zé, a héten meg tudnánk oldani valahogy sos-be a telóm szemrevételezését? mert szombaton megy spanom laposracer-hez, aztán ha az enyém reménytelen tudnák menni vele...
Köszönet előreis!
Megeszed Sóskutat Majd szurkolunk neked jópáran
vasárnap életem első 2órás ec je asszem keméyn lesz
csatlakozom énis!
Boldog Nőnapot Minden Hölgy Fórumolvasónak
igazad van! ugynézki szombaton meglátogatjuk.... már csak zé véleménye hiányzik..
Hívd fel lapos barátunk azt megmondja Én így hiába írkálok
bocs de nem egyértelmű számomra a 2 válaszod, akkor ezek passzolnak az én cr-embe vagy sem?
asszem megvárom zozi-bá mit mond, ha szétkapja, már ha tudunk egyeztetni, aztán meglátom. de lehet felhívom "laposracer"t hogy van-e valami értelmes ajánlata.
Nem
pont nézetem ezeket tegnap, ez tuti jó a cr-be?