Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóéjszakát, kezit csókolom ,szép álmokat rózsás álmokat és bajuszos angyalkákat
Jóccakát.... pírszingeket megmosni ám
Én se...a családból soha senkit...pedig én vagyok az egyetlen aki egyáltalán nem iszik...
Volt az egyetemen olyan csoporttársam, aki 24 (!) évesen teljesen ősz volt, mint egy nyugdíjas... állítólag családi vonás náluk
tipli van elfele mert reggel nagyon rossz lesz felkelnem
jó éjt,jó hogy megint volt itt egy kis élet
Grat neki
na jó van hagyjuk az éveket én így is őszülök már
Bezony... merthogy az évekkel megjön a tapasztalat. Csak az a kár, hogy a tapasztalattal megjönnek az évek is....
jajjjj ezek durva dolgok hát én még fateromat nem láttam részegen, mégcsak becsiccsentve sem....vagy kurvára bírja a piát
a maaarháááák
Ismerős védőnő mesélte, h Kvár mellett náluk a faluban kísérleti jelleggel szintén tartottak ovibált.... de többet nem fognak, mert az apukák behánytak a bordásfal mögé
az évek és a rutin
Az
Anyám is kos, én már csak tudom
Még eddig én is mindig hazabotorkáltam valahogyan
Hát ő nem...és tisztán nyomta...
elég baj hogy hány ilyen van...nálunk is volt az oviban hasonló
Mondjuk hogy ugyanott tartottam kb. mint most, csak 8 évvel fiatalabb voltam még...és mennyi, de mennyi mindent másképp csinálnék ha újrakezdhetném...
a kis poronty sztem nem tehet róla
Én is láttam eccer csajt komoly mennyiségű vodkanarit vedelni. De a végén úgy dőlt le a székből mint egy hulla
padkán? há nemm mi úgy vunk hazavisszük a másikat.....mondjuk az,hogy hogy jöttem haza 1-2 helyről az kiesett teljesen pedig tuti gyalog
gyerekének vajon mi?büszkeség?
Ajjaj... az baj?
Mér, még sose aludtál padkán ülve?