ezt a reklám képet el tudnám képzelni ugy hogy állnánk két oldalt endurokkal beöltözve, középen Dániel, morcona tekintettel csőre töltött AMD-67 -es a kép alatt a szöveg : Dancinak fegyvere van, majd ő megvéd minket....
Hali! Ott szoktuk hagyni az ilyeneket a geccbe, nem kötekedünk... csak integessen utánunk, meg kapjon gutaütést... semmi szükség pl. újabb drótokra a fák között
erről a helikopteres tankos dologrol jutott eszembe, elmesélem minap beszélgettem egy sráccal aki elég sokat dolgozik a honvédségnek, elmesélte , és most én is elmesélem, mégha szupertitkos top secret hadititoknak számit akkor is juszt elmondom....
2010. Magyarország Hadállományába a kiselejtezések után ,jelenleg 3 db. azaz HÁROM darab MI- 24-es harcihelikopter van, és 15 db orosz tank, az összes technika 30 évnél öregebb....
az orosz MIG-ek már nem repűlnek a bérelt Grippen csodák pedig szart sem érnek....
viszont van jo sok orosz teherauto, amik jo sokat fogyasztanak, és hasonlo fincsi elavult orosz vasdarab, meg pár merci terepjáro teherauto amit a kinti hadseregektöl leselejtezés után könyörűletböl megkaptunk..
mindez évi jo pár milliárd adoforintba kerűl , ennek a nagy semminek a fentartása....
megyek behozom a kutyát.....el ne törjön
úgy fáztam mint a vadászkutya
2010. Magyarország Hadállományába a kiselejtezések után ,jelenleg 3 db. azaz HÁROM darab MI- 24-es harcihelikopter van, és 15 db orosz tank, az összes technika 30 évnél öregebb....
az orosz MIG-ek már nem repűlnek a bérelt Grippen csodák pedig szart sem érnek....
viszont van jo sok orosz teherauto, amik jo sokat fogyasztanak, és hasonlo fincsi elavult orosz vasdarab, meg pár merci terepjáro teherauto amit a kinti hadseregektöl leselejtezés után könyörűletböl megkaptunk..
mindez évi jo pár milliárd adoforintba kerűl , ennek a nagy semminek a fentartása....
na ez a ciki wazze.....