Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakmai segítség?
pont én..
ne mfog esni! be is baszna
Hát ki mást hivjak? Motocross-ban Te vagy otthon, az nem az Én világom! Én ahhoz nem értek és nem is tudok semmi tanácsot adni, pont, hogy nekem is kell a jó tanács!

szakmai segítség?
pont én..
sok siekrt a tárgyaláshozzzzz
Hát nélküled meg sem tartom! Téged szeretnélek oda meghivni mint szakmai segitség!
Képzeld Döme, ma volt egy előmegbeszélés a Budapest-Bamako ügyben és több külsős szponzor szeretné ha mennék, már felajánlottak egy motort, de Én mondtam, hogy csak a főszponzorom által adott vagy esetleg vele leegyeztetett márkával vagyok hajlandó elindulni!

Holnap lesz a nagy nap a rally ügyben Konkrétumok lefikszálása úgyhogy majd hivom Mikit is, hogy megbeszéljük!

Start: 2008. január 12
Ott szertnék tanulni ugratni, meg ilyeneket. . .
na,asszem oda is kell mennem...
Ott majd motocross és versenyquad tesztnap lesz a mi szervezésünkben!

Most voltam lebeszélni a pályát, stb...
Tényleg lesz eső?

Húúúúúú, apám.....ezeknek annyi lesz Beszarnak, behugyoznak a pályán
Oda quaddal szeretnék menni. . .
Péntekig esni fog, ezért érdeklődtem. . .
Ezek képesek és holmi endurocross pályát csinálnak ahol csak a gázt kell húzni a GasGas-nak!

Há nehogy má, nincs igazam Döme Úr?! Ez enduro, trial és quad tesztnap lesz vazze.....a gázhúzogatós, megyek mint a barom motorozásos rész az majd a cross tesztnapon Tápióbicskén a nemzetközi motocross pályán lesz novemberben!

Hoppá, most egy kicsit elszóltam magam!
Ja, most is K60-as van elől-hátul, lévén hogy mostanában szinte kizárólag aszfalton használom(munkába)
Érdekes lesz a terepen, bár nem olyan szar mint ahogy kinéz, csak sár ne legyen, mert egyáltalán nem tisztul
Csnáld nyugodtan
de majd ne csodálkozz ha enyhén sérültek lesznek a mocik a nap végére
Ne öld meg Őket!
Pénteken egész nap kint leszek a Jamboree helyszinen és megnézem, hogy tényleg jó lett-e a nyomvonal!

Szerintem ahogy a mi Gáborunk elmondta az alapján egy kicsit gyengének érzem.......enduro tesztpálya és se egy fa keresztbe, vagy egy vizmosás, pár szikla......na majd pénteken segitünk ezen......viszem a láncfűrészt és megtuningoljuk a pályát!

Biztos szeretni fogtok érte!
nemtod felemelni a szájáig..mert tuti hogy fáj az esések miatt
Theo!
Milyen gumit raktál a vasra?
Ami a fotókon is van?
neked fog mindjárt megjönni... a lábam a szádba
Mámeg mi van kiscsaj? Megjött vagy mi a baj?

Kicsit feszült vagy György
elmentek a faszba,gyökerek.
A tereprally FSE-t?

Mert ha szt kérdezted akkor még szép, azóta is csorgatom a nyálam rá......nagyon pöpec kis vas és jól fel van szerelve, még az ülés mögött is karbon tank, itiner blokk, gps......hmmmmm

Asszem már csak Én hiányzok neki
te ugyse szoktál esni, legalább kipróbálod milyen is az