Hát ki mást hivjak? Motocross-ban Te vagy otthon, az nem az Én világom! Én ahhoz nem értek és nem is tudok semmi tanácsot adni, pont, hogy nekem is kell a jó tanács!
Képzeld Döme, ma volt egy előmegbeszélés a Budapest-Bamako ügyben és több külsős szponzor szeretné ha mennék, már felajánlottak egy motort, de Én mondtam, hogy csak a főszponzorom által adott vagy esetleg vele leegyeztetett márkával vagyok hajlandó elindulni!
Holnap lesz a nagy nap a rally ügyben Konkrétumok lefikszálása úgyhogy majd hivom Mikit is, hogy megbeszéljük!
Ezek képesek és holmi endurocross pályát csinálnak ahol csak a gázt kell húzni a GasGas-nak!
Há nehogy má, nincs igazam Döme Úr?! Ez enduro, trial és quad tesztnap lesz vazze.....a gázhúzogatós, megyek mint a barom motorozásos rész az majd a cross tesztnapon Tápióbicskén a nemzetközi motocross pályán lesz novemberben!
Ja, most is K60-as van elől-hátul, lévén hogy mostanában szinte kizárólag aszfalton használom(munkába)
Érdekes lesz a terepen, bár nem olyan szar mint ahogy kinéz, csak sár ne legyen, mert egyáltalán nem tisztul
Pénteken egész nap kint leszek a Jamboree helyszinen és megnézem, hogy tényleg jó lett-e a nyomvonal!
Szerintem ahogy a mi Gáborunk elmondta az alapján egy kicsit gyengének érzem.......enduro tesztpálya és se egy fa keresztbe, vagy egy vizmosás, pár szikla......na majd pénteken segitünk ezen......viszem a láncfűrészt és megtuningoljuk a pályát!
Mert ha szt kérdezted akkor még szép, azóta is csorgatom a nyálam rá......nagyon pöpec kis vas és jól fel van szerelve, még az ülés mögött is karbon tank, itiner blokk, gps......hmmmmm
szakmai segítség?
pont én..