Szevasz George!
Nem beszéltem még vele, most értem haza éjszakás műszakból. . .
Az adatlapomon van valahol a telefonszámom, csörgessetek majd d.u.
Menj röntgenre!
Robogó után sztem (de rgyébként is)tul erős!Csinján bánjál a gázzal de azért egyenesekbe húzasd mert csak ugy ég ki a kipu rendszer!Üdvözöllel a GasGas családba!
Azt továbbra is fenntartom, hogy 7végén Tatabányán mindenki ott lesz, aki csak érthet a GG motorokhoz és használatukhoz. . .
Ha időd engedi, gyere el. . .
huh Dome kosz szepen, mikozben irtam gondoltom am ki kellett volna probalni huzni is ....
jaja a 2-es szamu alketresz volt a kerdes, lehet meg jovok ilyen hulyesegekkel, de legalabb rohogtok egy jot rajtam
ec250: 2005-es evjarat, es mivel elso nagyobb mocim (robogon kivul) es csak par napja van nalam, nem tudok sok mindent mondani rola, nincs hasonlitasi alapom, de baszuttol megy talan kicsit tul eros is elso gepnek szal esszel kell vele menni, az en kis szintemen is jol iranyithato/kezelheto, meg vagyok elegedve vele, de majd par het mulva tudnek tobbet mondani
Hali!
Először is GRATULA a kicsikéhez!
Az a fekete tekerő a szívató, föl kell húzni ütközésig. . . (ne tekerd)
Amikor fullad és odahúzol neki, kiszellőzteted és beáll. . .
Ha ráérsz hétvégén, gyere el vele Tatabányára, meglessük neked a MI Janinkkal. . .
szasztok, most vettem meg vegre a mocimat (gasgas ec 250) es kene egy kis gyorstalpalo, van a karburatoron egy muanyag tekerentyu, azt irja a nagy kony hogy valami hidegindito, na hat en tekergettem mindenfele de nem segitett amikor hideg volt a gep, szal akkor mi is az?
plussz mitol, lehet hogy ha megallok a mocival le akar fulladni mintha kicsi lenne az alapjarat (amit viszont eleg magasra felhuztunk pont ezert), de ha megallas utan huzok neki egyet hogy felporogjon, utana beall szepen... valami otlet esetleg?
grr..tréfás ez a gumi...kikanyarodtam a begétől a szentendreire...odahúztam neki másodikban...úszott szépen...5-6 perc kell neki míg üzem meleg lesz...utána meg kegyetlen
Nem beszéltem még vele, most értem haza éjszakás műszakból. . .
Az adatlapomon van valahol a telefonszámom, csörgessetek majd d.u.
Menj röntgenre!
Ha időd engedi, gyere el. . .
jaja a 2-es szamu alketresz volt a kerdes, lehet meg jovok ilyen hulyesegekkel, de legalabb rohogtok egy jot rajtam
ec250: 2005-es evjarat, es mivel elso nagyobb mocim (robogon kivul) es csak par napja van nalam, nem tudok sok mindent mondani rola, nincs hasonlitasi alapom, de baszuttol megy talan kicsit tul eros is elso gepnek szal esszel kell vele menni, az en kis szintemen is jol iranyithato/kezelheto, meg vagyok elegedve vele, de majd par het mulva tudnek tobbet mondani
Először is GRATULA a kicsikéhez!
Az a fekete tekerő a szívató, föl kell húzni ütközésig. . . (ne tekerd)
Amikor fullad és odahúzol neki, kiszellőzteted és beáll. . .
Ha ráérsz hétvégén, gyere el vele Tatabányára, meglessük neked a MI Janinkkal. . .
plussz mitol, lehet hogy ha megallok a mocival le akar fulladni mintha kicsi lenne az alapjarat (amit viszont eleg magasra felhuztunk pont ezert), de ha megallas utan huzok neki egyet hogy felporogjon, utana beall szepen... valami otlet esetleg?
Én meg perverz állat vagyok és csak ez a fő
Szakállas puskám kemény mint a kő
Cuppog alattunk éjjel a lepedő
Klárika nem jár soha a diszkóba
Ha unom már Őt hát kihúzom a dugót alóla
Ő nem kér pénzt soha
egy csappat sem ostoba
folyton tátva a szája és nincsen fogsora!