Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewa atis
mondjuk agyonszopna
ez meggyógyíthatna minket igazán két motorozás között
jó napot Béla banda!
babázik.
mi van triálosjani barátunkkal? remélem megvan

ő is eltűnt
majd nyomok képet.
Hali döme most néztem a képen hogy nagyon fasza az a GG kupa:P:D am minden rendbe van akkor a szálitási adatokal?
ha nem kell hetente leszednem a rezot, mert a kurva nagy farönkök állandoan felkűldik és rögtön rogyik nyakban, és olyankor már eléri a jobbos hűtö alját... akkor már megérte.

van még egy ötletem , lehet rakok rá a bal oldalra is egy gumibakos felfogatást a vázhoz.. ártani nem árthat, és ha mégis kap egy kokit akkor csak nehezebben tud elmászni....
na hajrá remélem fasza lesz
Kiváncsian várom a képeket!
ma megyek rezot csinálni a kipufogo mágushoz, már szétvágtam 1 milissel az egészet és sokkal feljebb fogom elfűzni, igy szinte semmit nem fog oldalra kiállni, és alul is feljebb jöncirka 7-8 centit...
de utána csináltatnom kell egy ujj jobbos hűtöt ami kb 7-8 centivel alacsonyabb lessz, viszont hátra felé kétszer olyan vastag lessz 3,5 centi helyett 6 centis.
nekem kimondottan jo ha egy kicsit tulhűtött, a mérete nem változik csak kicsit feljebb lessz elfűzve, radikális kanyar nem lessz benne ugyhogy nem hiszem hogy kűlönösebben változna bármi is..
mondjuk ez a 7.1 (ez most csak csalásként működik) de feláll agyíkod az akráktól...
szia bálint

kéne motorozni
most néztem egy filmet ........éjjel konvertáltam összevissza és kedvem lett veretni...csak mínuszok meg repkednek odakint ....

ja és kiírtam dvd re és házimoziba dolby digital 7.1 irgum burgumul szólnak a motorok...talán ez az ami felizgatott
Oké, köszi
Szép jó reggelt.....kva hideg van itt Győrben
jobbulást a gyereknek....nekünk is van hogy elintézi valamelyik az éjszakát
szeva Zééé.
Naná...nem hülye, macska
nem........az az új beszer ára kb.
majd rákérdezek kinek van még meg az új aztán jóárasítani kell....
szóval tudta hogy rosszat tett
Nem értem utol, még idejekorán bebújt az ülőgarnitúra alá
tudod hogy van ez:a mai világban minden megtörténhet a macskát meg jól el kell verni
Neked van tököd?

Nekem reggel a macska szart oda a nagyszobába a szőnyegre

Amúgy jobbulást a gyerkőcnek...
jó reGGelt!