ha nem kell hetente leszednem a rezot, mert a kurva nagy farönkök állandoan felkűldik és rögtön rogyik nyakban, és olyankor már eléri a jobbos hűtö alját... akkor már megérte.
van még egy ötletem , lehet rakok rá a bal oldalra is egy gumibakos felfogatást a vázhoz.. ártani nem árthat, és ha mégis kap egy kokit akkor csak nehezebben tud elmászni....
ma megyek rezot csinálni a kipufogo mágushoz, már szétvágtam 1 milissel az egészet és sokkal feljebb fogom elfűzni, igy szinte semmit nem fog oldalra kiállni, és alul is feljebb jöncirka 7-8 centit...
de utána csináltatnom kell egy ujj jobbos hűtöt ami kb 7-8 centivel alacsonyabb lessz, viszont hátra felé kétszer olyan vastag lessz 3,5 centi helyett 6 centis.
nekem kimondottan jo ha egy kicsit tulhűtött, a mérete nem változik csak kicsit feljebb lessz elfűzve, radikális kanyar nem lessz benne ugyhogy nem hiszem hogy kűlönösebben változna bármi is..
ő is eltűnt
van még egy ötletem , lehet rakok rá a bal oldalra is egy gumibakos felfogatást a vázhoz.. ártani nem árthat, és ha mégis kap egy kokit akkor csak nehezebben tud elmászni....
de utána csináltatnom kell egy ujj jobbos hűtöt ami kb 7-8 centivel alacsonyabb lessz, viszont hátra felé kétszer olyan vastag lessz 3,5 centi helyett 6 centis.
nekem kimondottan jo ha egy kicsit tulhűtött, a mérete nem változik csak kicsit feljebb lessz elfűzve, radikális kanyar nem lessz benne ugyhogy nem hiszem hogy kűlönösebben változna bármi is..
kéne motorozni
most néztem egy filmet ........éjjel konvertáltam összevissza és kedvem lett veretni...csak mínuszok meg repkednek odakint ....
ja és kiírtam dvd re és házimoziba dolby digital 7.1 irgum burgumul szólnak a motorok...talán ez az ami felizgatott
majd rákérdezek kinek van még meg az új aztán jóárasítani kell....
Nekem reggel a macska szart oda a nagyszobába a szőnyegre
Amúgy jobbulást a gyerkőcnek...