Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor megforditod a szarrá kopott hátso gumid hogy a hétvégén még fogjon valamit, felveszed szana-széjjel szakadt nadrágod fejedbe huzod olcso műanyag sisakod... Az már egy másik dimenzio... Csak az tudja aki érezte már milyen az mikor már 20 perce rugdosod a motorodat és még mindig nem akar beindulni az a rohadék, mikor már eleve azzal a tudattal indulsz el motorozni az erdőbe sokadmagaddal , hogy vajon ma is fognak-e űldőzni a vadászok , hajigálják-e megint a kapát utánad a parasztok, és vajon a sok szar verda közűl ma melyik fog megint bedögleni ott az erdő legmélyén, távol mindentöl ahol egy a tér és az erő veled van, vagy nem de az biztos... leirhatatlan ... Valami más, valami határokon tuli érzés... Bálint ( alias: Ronis :)

szió
Írjátok be, hogy Varga Réka
http://milegyek.extra.hu/

Írjátok be Bajnai nevét!
Adj motort. . .
Mikor felveszed a csizmát és az utolsó csat is kattan a helyén, a sisakot becsatolod, felveszed a szemüveget, ráülsz a motorra, az első rugás után már jár is a technika... Az már egy másik dimenzió... Csak az tudja, aki már érezte, milyen is amikor lecsapódik a rajtgép és sokadmagaddal érkezel a kanyarba. Aztán ott fenn a magasban, az ugratók felett, ahol egy a tér,az erő és minden... leírhatatlan. Valami más... James Stewart

megyünk ki ebszőnyi páylára ha valaki kedvet kapott jöhetne
most jöttem pályáról
a karbi megint felakadt
eredetileg jövőhéten megnézi egyik ismerősöm
skyro irjál ha mész mocizni a pályára! kigurulok simsonnal,vagy ha jo lesz a suzuki azzal
Miről veszed észre, hogy kezdesz öregedni?
A Reggeli merevedés a derekadban kezdődik
hali!
oké, de lehet hogy mikulásnapi pályázás lesz
Jó Reggelt
hy Olivér! ha akarsz menni ma írj rám msn-n!
Hú,te is elvagy magadba,régen én is nyomtam ilyeneket
Ígérem, ez az uccsó sör és már itt se vagyok
Egy csepp föld vár mindíg rám... ez itt az én hazám
Mert lehet, néha tévedek, gyenge vagyok én is