cső fiatalság Theokám,megkéne akkor beszélni hogy mi lesz...jó időt mondanak...9re oda kéne érnünk nem?... nálam van gps,szal elvileg odatalálunk. mondjuk vmi 8 óra körüli tali vmi benzinkútnál? velem jön még valszeg 1 ktmes emberke
versenyen reggel meg akartam csináltatni a kereket,megyek oda a gumijavító csávóhoz..kérdezem van belsőd 100as gumiba?
van..3000ért..mondom az kicsit drága..mindjárt jövök nézek olcsóbban valahol..
megkérdezem az árusoknál...csak 4000ezerért voltak belsők...
azt mondták hogy nem akarnak gagyit árúlni..
hát én meg nem akartam szereléssel együtt 5000ft-t kipengetni..
de végül kaptam egy ingyé egy belsőt egy extrás sráctól,hódmezőre kell majd vinnem neki egyet cserébe
még jó hogy vannak segítőkész emberek
egyik haverom jött haza enduróversenyről a motorjával..de elégett a trafó vagy valami ilyesmi okosság..füstölt mint a picsa...megállt a motor egyből,motor eldőlve fekóüdt az út szélén,bukó a földön,haver meg ott ült...egy motoros sem állt meg neki....csak 1 idős házaspár....azért ez durva....
köszi
most begyűjtöttem még vagy 25 pontot..amivel lesz majdnem 100..és igy még mindig a top 10 ben vagyok
megtartanám...anyámék is mondják hogy meg kéne venni...előbb is hivott hogy megkérdeztem e hogy mi mennyi...
csak ugye most megint az a gond hogy vasárnap lesz a szezonzáró réjszingelés..holnap viszem vissza Janinak a motort,egy kis meglepi kiséretében
kawám meg esélyelen hogy kész legyen hétvégére..
15:00 már elmúlt...
vááá
van..3000ért..mondom az kicsit drága..mindjárt jövök nézek olcsóbban valahol..
megkérdezem az árusoknál...csak 4000ezerért voltak belsők...
azt mondták hogy nem akarnak gagyit árúlni..
hát én meg nem akartam szereléssel együtt 5000ft-t kipengetni..
de végül kaptam egy ingyé egy belsőt egy extrás sráctól,hódmezőre kell majd vinnem neki egyet cserébe
még jó hogy vannak segítőkész emberek
egyik haverom jött haza enduróversenyről a motorjával..de elégett a trafó vagy valami ilyesmi okosság..füstölt mint a picsa...megállt a motor egyből,motor eldőlve fekóüdt az út szélén,bukó a földön,haver meg ott ült...egy motoros sem állt meg neki....csak 1 idős házaspár....azért ez durva....
Hát,nem érzem magamban az erőt..szal marad későbbre,vagy holnapra
mondjuk csak poros..meg földdarabkás..nempara
aztán ha nagyon érzem magamban az erőt..akkor lehet hogy lemosom a piroskát is..
most begyűjtöttem még vagy 25 pontot..amivel lesz majdnem 100..és igy még mindig a top 10 ben vagyok
megtartanám...anyámék is mondják hogy meg kéne venni...előbb is hivott hogy megkérdeztem e hogy mi mennyi...
csak ugye most megint az a gond hogy vasárnap lesz a szezonzáró réjszingelés..holnap viszem vissza Janinak a motort,egy kis meglepi kiséretében
kawám meg esélyelen hogy kész legyen hétvégére..
Tartsd meg a vasat, menj még pár versenyt. . .
Csak azután kell adni, ha hallod, hogy pöffen. . .