Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
sorry hogy tegnap nem firkálam,de levegőt venni alig volt erőm..nem hogy ideülni és irni
Verseny jó volt..13. és 14. hely jött össze...
motor jó volt kurvára..de szokatlan is volt kurvára
első futamban az utolsó körömben mentem a legjobb időt..akkor kezdtem rájönni hogy hogy kell használni a motorféket a rövidebb féktáv érdekében
sebaj...nekem tetszett
én is ezt mondom...
A 2T-nek simán húzhaton hidegebbenb is!
Azért annyira nem kell kímélni!
Nem tom, nekem ezt a KTM csinálta egyszer....
Ha hidegen nem húzkodod neki meg egy kicsit, csak pöfögsz vele, akkor megeshet hogy beköpi....
ha kiveszed a gyertyát, milyen képet mutat? milyen színű
na én ezt egyből letörném...
Tévedsz,nem a világ egyik,hanem A LEGJOBB MOTORJA
idáig:2ngk,1champione,és most van benne a denson.........de foggalmam sincs hogy miért csinálhatja ezt
megyek melozni
hivlak nemsokára van még egy kis melom aztán ahogy végzek hivlak!
Nekem jó bármikor elvileg...
neked mikor lenne jó?
A világ egyik legjobb motorja!Nekünk is van egy!
üdv! én még mindig a gyertyánál vagyok leakadva... a gyári gyertyája EC 200-nak nem NGK ? vagy abból evett meg eddig 3-at... vagy már Denso-val próbálkoztok?
mikor akarsz menni?
Sóskúti pályán először!
Utána meg volt egy sirató (csak fogadás miatt mentem neki)-én másodikra felmentem,míg a drz
De hogy verte le? Rádőlt?
feljöhetsz ma is ha gondolod
körbevezetlek rajta...
na gyüssz?
200
...ez egy EC 125?
Az odáig rendben is van,csak az egy "kicsit" bosszantó,hogy elviszed a szervízbe,kifizetsz egy kalap pénzt és utána 1óra motorozás után kifekszik
De ettől függetlenül imádom,és egy nagyon jó motor.....(leverte a 400-as drz-t! szóval menni bitang jól megy.......!)
Kérdezgettem már motoros ömberkéket h vajon miért csinálhatja,de csak a vállukat vonogatták
DE reméljük mostmár nemlesz gáz.......
Pénteken majd megnézem mert lehet,hogy én félreértettem valamit és azt pluszba beleépitettem!
elég hát... borzasztó fáraszto kör, nem olyan nehéz de nincs benne pihentető szakasz, mint álltalában az enduroban.
Kösz Jani!
Elég az is szerintem, így is meghalnak a friss husik majd

Ja a versenyen Miki is indul, kaptam egy fejbiccentést rá De ha nem akkor ne is jöjjöj ki mert legyilkolom!
de annyi
lemértem ma
Hiba nélkül végigmentem lendületesen, és megsugom még 10 se volt csak kerekítettem nagyjábol mert azért most probáltam huzni neki. Így ugysem lehet sokáig menni körbe ezen a pályán
egész pontosan 8.55 volt
Zsolesz kőrbement úgy , hogy az első részt nem tudtuk milyen sorrendbe tervezted(a lépcsösnél elöl)és sokkal több volt!
Jó válasz Atis, király vagy!