világítással kapcsolatba tud valaki segíteni? adott a tekercs ami fejleszt max fordulaton 15voltot,rá van kötve a lámpára, közbe egy kapcsoló, de sajnos most úgy világít mint régen a dinamós 28-asok be akarok iktatni egy aksit hogy "konstans" legyen a fényerő. elég ha bekötöm sorba az aksit vagy kell fesz. szabályzó is? vagy hogyan megy ez?
A tömény fagyálló -72 fokos, az túl tömény.
Ha 1:1 be kevered, -36 lesz és így már fasza!
De ha "csak" -15 fokos sem tud keményre fagyni, hanem dara lesz és nem feszíti szét a blokkot.
véleményetekre lennék kiváncsi, ki melyiket választaná, tapasztalatok jok-rosszak is
Alpinestars tech-8, vs. tech-10,,?
tech-8 nekem volt már régebben jol vizsgázott jol birta, bevált csizma,
tech-10 az ujj agyonsztárolt csucsmodelljűk komolyabb boka résszel, három csattal,
a dilemmám azon van hogy egy árban kapnám öket mert a tech-10 most igencsak le van akciozva, de a talpátol kicsit tartok, merthogy olyan sportcipös verzio, nem hagyományos krossz csizma talpa van ,nincs az orrában vas,,
Mai nap biztos kimarad...mondjuk tegnap is úgy mentünk, hogy áá nem megyünk, mert lakótársnak holnap 8-kor matek ZH, erre elkezdi nekem este 7.47-kor, hogy Ő 8-kor elmegy lefeküdni...áá mondom kizárt dolog...kő, papír, olló meccsel eldöntjük, hogy megyünk-e, persze én veszítettem, de azért elmentünk.9-ig van ingyenes belépés meg 500 Ft minden koktél, 9 előtt 3 perccel odaértünk és még piát is tudtunk kérni...szóval elég komolyan ki volt számítva az idő
Ha 1:1 be kevered, -36 lesz és így már fasza!
De ha "csak" -15 fokos sem tud keményre fagyni, hanem dara lesz és nem feszíti szét a blokkot.
Alpinestars tech-8, vs. tech-10,,?
tech-8 nekem volt már régebben jol vizsgázott jol birta, bevált csizma,
tech-10 az ujj agyonsztárolt csucsmodelljűk komolyabb boka résszel, három csattal,
a dilemmám azon van hogy egy árban kapnám öket mert a tech-10 most igencsak le van akciozva, de a talpátol kicsit tartok, merthogy olyan sportcipös verzio, nem hagyományos krossz csizma talpa van ,nincs az orrában vas,,