Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szuri ,szuri
De nem tőlem
világítással kapcsolatba tud valaki segíteni? adott a tekercs ami fejleszt max fordulaton 15voltot,rá van kötve a lámpára, közbe egy kapcsoló, de sajnos most úgy világít mint régen a dinamós 28-asok be akarok iktatni egy aksit hogy "konstans" legyen a fényerő. elég ha bekötöm sorba az aksit vagy kell fesz. szabályzó is? vagy hogyan megy ez?
kaptam ,
nem cserélték ki hanem vissza adta az árát, három orai veszekedés után,
Szia nyanya...látod, mégiscsak kellett volna az az oltás
szia tata a francba , mára meg tiszta takony lettem áááááá ,ezt már nem bírom ,mi jön még ?
'stét!
spanom két hónap alatt szétrúgta a tech 8 talpát, darab lemezt ragasztott rá kültéri szilóval
na joo estét mkinek
A tömény fagyálló -72 fokos, az túl tömény.
Ha 1:1 be kevered, -36 lesz és így már fasza!
De ha "csak" -15 fokos sem tud keményre fagyni, hanem dara lesz és nem feszíti szét a blokkot.
Mi lett a kicserélt csizmával?
véleményetekre lennék kiváncsi, ki melyiket választaná, tapasztalatok jok-rosszak is

Alpinestars tech-8, vs. tech-10,,?

tech-8 nekem volt már régebben jol vizsgázott jol birta, bevált csizma,

tech-10 az ujj agyonsztárolt csucsmodelljűk komolyabb boka résszel, három csattal,

a dilemmám azon van hogy egy árban kapnám öket mert a tech-10 most igencsak le van akciozva, de a talpátol kicsit tartok, merthogy olyan sportcipös verzio, nem hagyományos krossz csizma talpa van ,nincs az orrában vas,,
hu bazze durva sztori, nem irigyellek,
De lehet,hogy döme pont erre vágyik.
Szoros volt az időbeosztás,az tuti.
én döme kollégáitól nem kérnék egypofont se
-40 lett,legalább keni a pumpát
M2 powa
Ja meg a melóval is kéne haladni...
Mai nap biztos kimarad...mondjuk tegnap is úgy mentünk, hogy áá nem megyünk, mert lakótársnak holnap 8-kor matek ZH, erre elkezdi nekem este 7.47-kor, hogy Ő 8-kor elmegy lefeküdni...áá mondom kizárt dolog...kő, papír, olló meccsel eldöntjük, hogy megyünk-e, persze én veszítettem, de azért elmentünk.9-ig van ingyenes belépés meg 500 Ft minden koktél, 9 előtt 3 perccel odaértünk és még piát is tudtunk kérni...szóval elég komolyan ki volt számítva az idő
...Na jó,azért mégis,nem?
Hát akkor beszélned kéne az egyik kollégáddal,hogy nagyon vágysz egy jó nyaklevesre ....hátha imáid meghallgatásra találnak.