Sziasztok.
Tegnap defektet kaptam az első kerekemmel és gondoltam ha már úgy is szétkapom a kereket lehet hogy érdemes lenne külsőt is cserélni. Újra nem nagyon szeretnék áldozni de van itthon egy használt nem tudom lehet hogy érdemes lenne azt feltenni. Itt van a képen mind a kettő szerintetek melyik a jobb állapotú?
Megjöttem...kellemesen elfáradtam, nem tudom mit rémisztgetik az embert, hogy 250-es 2t cross kezelhetetlen stb...szerintem már alacsony fordulatról is jól húz, nyomaték is van elég, ezeket a pici gombokat 2-es 1/3 gázzal lehet mászkálni, nagyon jó motor ez a CR
Szotyi, biza....
Ma megint kimegyek szerintem motorozni, idén már vagy ötödször....
esküszöm szégyenlem magam. Régen egy hét alatt mentem annyit mint ebben az évben..... áááá
Hallottam én is a dologról, szomorú hír...én amióta motorozok utálok elöl menni. Hátul lehet kicsit több a por, de legalább biztonságosabb...Egyébként meg re GG elt! Készülődünk motorozni.
Tegnap defektet kaptam az első kerekemmel és gondoltam ha már úgy is szétkapom a kereket lehet hogy érdemes lenne külsőt is cserélni. Újra nem nagyon szeretnék áldozni de van itthon egy használt nem tudom lehet hogy érdemes lenne azt feltenni. Itt van a képen mind a kettő szerintetek melyik a jobb állapotú?
Egyszer majd gyere el megint hozzánk, meglátod miről beszélnek az emberek.
Azért néha beleshetnél ide!
Ha Dorogon jársz, akkor hozzánk is!
Ma megint kimegyek szerintem motorozni, idén már vagy ötödször....
esküszöm szégyenlem magam. Régen egy hét alatt mentem annyit mint ebben az évben..... áááá
megyek ,de lehet hogy én már hamarabb is kint leszek ,
gondoltam odafelé bejáratnám az ujj csizmát a wellness völgyben, ha első alkalommal nem szakad szét akkor birni fogja,
Na vettél csizmát? Kijössz 12 kor bányába? Tegnap elvoltam Sanyikáékkal endurózni de szegény lázas volt ugyhogy elég hamar visszajöttünk!