Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helosztok , érdeklödnék ec 300 iránt mijen ez a gép érdemes megvenni , ja és hogy üzemórás ? alkatrészt ellátás milyen ? remélem válaszoltok kösz
sajnos semmi
Estét!
joo estét szisztok
Sziasztok.
Tegnap defektet kaptam az első kerekemmel és gondoltam ha már úgy is szétkapom a kereket lehet hogy érdemes lenne külsőt is cserélni. Újra nem nagyon szeretnék áldozni de van itthon egy használt nem tudom lehet hogy érdemes lenne azt feltenni. Itt van a képen mind a kettő szerintetek melyik a jobb állapotú?
az is alakul. a szakembernél - Palcsee- csinálja meg a főtengelyem aztán amint megvan összedobom
király Motri alakul vagy flexeled szét?
végig ittam a hetet, muszály visszamenni suliba pihenni egy kicsit
Szeva kérdeznék uram:Gas gas fesszabályzóját lehet valamiével helyettesíteni,vagy vegyek újat,nincs töltése a yetinek.
Szevasz öcccsssseeee! Elvagy veszve
szép ez a kutya, de ugye még hízlaljátok mielőtt levágod?
dombokat akartam írni... Hát majd 1x lehet róla szó, de, akkor megint úgy kell készülnöm, hogy 15-öt félre kell rakni, mert marha messze vagytok!
Milyen gombokat?

Egyszer majd gyere el megint hozzánk, meglátod miről beszélnek az emberek.
Megjöttem...kellemesen elfáradtam, nem tudom mit rémisztgetik az embert, hogy 250-es 2t cross kezelhetetlen stb...szerintem már alacsony fordulatról is jól húz, nyomaték is van elég, ezeket a pici gombokat 2-es 1/3 gázzal lehet mászkálni, nagyon jó motor ez a CR
Ugye mennyire tud hiányozni?

Azért néha beleshetnél ide!
Ha Dorogon jársz, akkor hozzánk is!
na elmentem légszűröt mosni, és motorzani,
na mennyé a sarokba térdepelni de gyorsan , kukoricán persze, és amig nem szolok addig nem jöhetsz ki,
Szotyi, biza....
Ma megint kimegyek szerintem motorozni, idén már vagy ötödször....
esküszöm szégyenlem magam. Régen egy hét alatt mentem annyit mint ebben az évben..... áááá
oké én is kimegyek akkor hamarabb csörögj majd!
na igen,, ki is vagy pontosan,? a szotyis ember,,
vettem , Gaerne sg-10,

megyek ,de lehet hogy én már hamarabb is kint leszek ,

gondoltam odafelé bejáratnám az ujj csizmát a wellness völgyben, ha első alkalommal nem szakad szét akkor birni fogja,
Hellllllóóóóóóóó! Azt hiszem, ha ide írok valamit lassan már be kell mutatkoznom.....
Hali Bálint papa.

Na vettél csizmát? Kijössz 12 kor bányába? Tegnap elvoltam Sanyikáékkal endurózni de szegény lázas volt ugyhogy elég hamar visszajöttünk!
Hallottam én is a dologról, szomorú hír...én amióta motorozok utálok elöl menni. Hátul lehet kicsit több a por, de legalább biztonságosabb...Egyébként meg re GG elt! Készülődünk motorozni.