Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azóta kivan kapcsolva a szám ,de ha netán felkeltem volna akkor a lábán nem sétál ki a biztos....
szervezz le vele egy fórumtalit ha felveszi!
de magvan a szám de sztem a zsaruk basznak bele
A rohadt féreg geci!

Hogy szakadt volna a feje az anyjába!
Telefonszáma nem maradt meg?

Szevasz virológus Dani!
Háló!
Szasztok.
Szia(sztok)Ezt a nemlehet crosst vizsgáztatni ezt honnan találtad ki Kicsiny éhes országunkban mindent lehet,a rendőrmeg az nemérdekli hogy cross,max hogy megfeleljen a közuti használatra(lámpa,papirok rendben.. kb ennyi)
megerősítésről nem volt szó, azt irja a gyik hogy nincs náluk ilyen, kértem jelszó emlékeztetőt, generált új jelszót de azzal sem megy
megerősítést megcsináltad a mailből?
2 email címmel is próbáltam de nem megy, felhasználónév vagy jelszó érvénytelen.

bagyon jo, az osszes retro-mese megvan!

ketbalkezesek meg mindig nagyon jo!
en siman tudtam...nem meghivos...meg
Hogy kell ide regisztrálni? meghívós?
volt valaki fóti ec-n? aki volt és csinált képet és rajta vok elküldhetné
ez nem tegnap volt
ertem...
Pesti volt?

Fordulj az alvilaghoz...vagy adj fel egy hirdetest hogy visszavasarolnad..aztan kapd el oket...en azt tennem...megbeszelnem egy erdoben a talalkozot...asot is vinnek...most meg puha a talaj
Nem akarom utcán használni...csak, ha már van rajta, akkor legyen a nevemre íratva a motor!
ha rendszamos crossmotor, rendor kozelebe ne nagyon menj...merthogy kb 3 eve nem lehet crossmotorort vizsgaztatni...es a rendor sem hulye (vagy ami meg roszabb: KPM), ha latja hogy crossmotor de rendszamos, akkor neked reszeltek...hiaba mondod hogy igy vetted..

na, ezt utalom en magyarorszagban...az ugyeskedoket,akik koklerek..aztan meg te iszod a levet a dolgoknak

Most voltam a birosagi targyalasomon, ugye nem volt biztositas a kocsimon (de nem volt baleset, csak megallitottak)..500 euro birsag, ha nem fizetem idoben, megyek sittre....

Volt egy masik srac, 6x kaptak el eddig biztosutas nelkul: 6 honap sittet kapott...szoval itt az ilyennel nem jo trefalni
ááá, ilyen ügyeknél nem használják. sajnos, mert túl "piti"