Szia(sztok)Ezt a nemlehet crosst vizsgáztatni ezt honnan találtad ki Kicsiny éhes országunkban mindent lehet,a rendőrmeg az nemérdekli hogy cross,max hogy megfeleljen a közuti használatra(lámpa,papirok rendben.. kb ennyi)
Fordulj az alvilaghoz...vagy adj fel egy hirdetest hogy visszavasarolnad..aztan kapd el oket...en azt tennem...megbeszelnem egy erdoben a talalkozot...asot is vinnek...most meg puha a talaj
ha rendszamos crossmotor, rendor kozelebe ne nagyon menj...merthogy kb 3 eve nem lehet crossmotorort vizsgaztatni...es a rendor sem hulye (vagy ami meg roszabb: KPM), ha latja hogy crossmotor de rendszamos, akkor neked reszeltek...hiaba mondod hogy igy vetted..
na, ezt utalom en magyarorszagban...az ugyeskedoket,akik koklerek..aztan meg te iszod a levet a dolgoknak
Most voltam a birosagi targyalasomon, ugye nem volt biztositas a kocsimon (de nem volt baleset, csak megallitottak)..500 euro birsag, ha nem fizetem idoben, megyek sittre....
Volt egy masik srac, 6x kaptak el eddig biztosutas nelkul: 6 honap sittet kapott...szoval itt az ilyennel nem jo trefalni
Hogy szakadt volna a feje az anyjába!
Telefonszáma nem maradt meg?
ketbalkezesek meg mindig nagyon jo!
Fordulj az alvilaghoz...vagy adj fel egy hirdetest hogy visszavasarolnad..aztan kapd el oket...en azt tennem...megbeszelnem egy erdoben a talalkozot...asot is vinnek...most meg puha a talaj
na, ezt utalom en magyarorszagban...az ugyeskedoket,akik koklerek..aztan meg te iszod a levet a dolgoknak
Most voltam a birosagi targyalasomon, ugye nem volt biztositas a kocsimon (de nem volt baleset, csak megallitottak)..500 euro birsag, ha nem fizetem idoben, megyek sittre....
Volt egy masik srac, 6x kaptak el eddig biztosutas nelkul: 6 honap sittet kapott...szoval itt az ilyennel nem jo trefalni