Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mobilról
megadtam a számot a rendőröknek 14 én engem hívott a csávó de nagy reményeket nem fűzök a rendőrséghez több reményt látok az itteni emberekben....
Gondolom nyilvánosból hívták...engem is abból hívtak.
ha felhívott akkor a rendőrség a te szolgáltatódtól le tudja kérni a hívó számát és a hívásinditás helyét 500-méteres pontossággal ha titkos szám akkor is!csak ezt nem mindig akarják megtenni!
köszi mindenkinek
Uhh, tudom milyen szar érzés, remélem megkerülnek! Ha tudok valamit azonnal szólok.
faszi
Rendszámos, egyébként nem kellene.
felhívott a faszok jön a motorért egy órán belül kp val(CRF ért)és kérte a pontos címet merthogy gps-el jön azótan nem lehetett elérni egy volt 14.énmaj ma reggl megyek le a garázsba és üles volt tárva nyitva minden.....ez a szemétláda volt..egy olyan szöveget mondott telefonba hogy motorbérbeadással foglalkozik budapesten crossmotorokat ad bérbe de ki tudja igaz-e ha bárki bármit tuna vagy látja valahol versenyen a motort vagy az utcán a robogót értesítsen legyenszíves
Nógrád megye tolmács
pontosan honnan vitték el?hátha tudok valamit segiteni!
Csak nagyon nagyon NAGYON sokat kell gyakorolni a matekot, akkor megy mindenkinek. A létező összes feladatot meg kell oldani ami a kezedbe kerül, és nem lesz baj. Most még gondolom ilyen lineáris algebra van, komplex számok...hurkabőr..
jól megszopattak
vagy esetleg látja őket valahol...
tel: 0630 642 54 28
Embekek ellopták a két motoromat ma éjjel egy honda crf 450 2007 meg egy Yamaha Aerox aki netán tud róluk valami infót megköszönném
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Tudod, ami tegnap tortent, arra mar nem is emlekszem...az oregseg....meg latom a pocsomet es fel is all tisztesseggel, de vannak dolgok, amikre egy oregember mar nem emlekszik...

egyebkent Bithumen-re szeretnek valahogy bejutni...

Asszem DRprofesszor baratunk segitett meg a multkor..,az O jelszavaval leptem be...persze jo lenne egy sajat, nem akarok kihasznalni senkit sem...
Eredwtvizsga crossmotorra ?

hat mi van itt gyongyoson...

De most tenyleg: magyarhonban eredetvizsga kell egy cross gepre?Ez komoly?
Fórumon ilyen nagy ígérgetések voltak hogy küldenek ide oda meghívókat
yahoos ra
régebben
még meg is köszönted!
Na beszéltünk a pécsiekkel...még egy eredetvizsgát sikerült belealkudni, szerdán mehetünk a motorért
Köszi, majd igyekszem
Hát remélem sikerülni fognak a vizsgáid ...a matek meg sajnos szóró tantárgy.