Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyelőre itthon, aztán, ha találok Pesten valami olcsó és biztos helyet, akkor az is lehet, hogy felviszem.
Gratula!
Otthon fogod tartani vagy pesten?
A fekete nem szín!
Egyre rondább színű motorokat veszel...
Én hónapokig jártam egy hiányzó meg vagy 3 db tök görbe küllővel (szintén hátsó kerék)...ja és összesen vagy 4 helyen megrepedt felnikkel...azt még mindig élek (bár tudjuk hogy csalánba ugye nem)...
Ja...
Na szewatok!

Én má túl vagyok a fékbetét- meg a gumicserén (ez utóbbi defektből kifolyólag). Közben unalom ellen léxűrő & lánc olajozás

Egész fain lenne, ha a háccsó kerékben nem vettem volna észre 2 db kitört küllőt... a görcs álljon az összes trehány favágóba. Bár ez se lenne gáz, csak ami küllőt vettem tartalékba az vastagabb, ezáltal fúrni kell a helyét, ezáltal a háccsó gumit is le kell szedni. Ezzel úgy döntöttem, megvárom a jövő hetet, akkorra jön meg az új guma, akkor már azt teszem vissza. CSak kibír egy motorozást mínusz 2 db küllővel, nem? Majd nem ugrom nagyokat...
hu melo?
Jó reggelt
Álmosan...kurva korán volt hajnali 5...
yo reggelt hogy vagytok?
ha ki is megyek akkor is motorral, majd csörgök,
Tudod ám mi a rom!
Nincs kedved kijönni bányába? megcsináljuk a faakadályt meg meghosszabitjuk az erdei nyomot! kellene still csipkedő:D meg hát te jönnének kikiék is! ha ráérsz légyszi hivj majd fel légyszi
motorzás van, ma bejáratjuk a felujjitott romodat a wellnesbe,
nyomunk egy öt köröst oda vissza,
Jó reggelt mindenkinek :)
'GGeltet...
reggeliiit
Tompika haveromék military boltjában. Exemnek vettem is karácsonyra
Mondjuk az eleje nem pont ilyen, mert rendes kép van rajta nem csak sziluett. Meg talán nem az egész szöveg van ciril betűkkel...asszem
Nagyon komoly!
Hol láttad azt a pólót?
Lehet kapni ilyen pólót is (bár itthon csak ezt a másik fajtát láttam eddig)
Szimpatikus!