Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

herendiporcelán.hu
gyanús vagy Te Nekem.
és ha kicsípsz a rugóból azt utána hoyg kötöd össze?
az ugy karcsu, mivel ez két ajku szimering pontosabban nem is szimering hanem karmantyu, ugyanis a szimering a forgo, a karmantyu az oda-vissza mozgás, ezért a folyékonyan oda bekerűlö ,és ott megszárado sár feltámasztja az élét ezért folyik,

hézagmérő, kitisztitani, és amikor az eggyik oldal már tisztitás után is egy-két motorozásra megint elkezd gyűrűket hozni,akkor se kell még ujj szimering,
hanem szétrántod a telot és kicsipsz a szimering rugojábol 4-5 milimétert,mert egy kicsit megereszkedik, ezután még elmegy vagy fél évig hiba nélkűl

ez egy 5000 forintos informácio volt majd hozzá csapom a membránodhoz,

meg mindenkinek aki elolvasta,
Fényképek?
hát nem nagyon szoktam csak a telószárat szoktam lemosni de hallotam már ezta hézagmérős megoldást ezentúl fogom
csak kérdezem szoktad te tisztitani az első telo szimeringet?

merthogy egy olyan szimering évekig birja ha karban van tartva, ha folyik nem cserélűnk azonnal,
nagy baj nincs ,de akkora ágyunk van hogy egy plussz csaj mindig belefér,
én is potn arra használom
nekem két éve még a blokk sem volt megbontva, egy dekni nem volt rajta levéve, és hibátlanul muzsikál
egy ujj dugot kapott tavasszal de az is elment volna még,

igaz hogy én csak a boltba járok vele tejért meg kenyérért,
Hűűűű,mi baja van a libidódnak? Ennyire lelombozó otthon a helyzet?
jelentkezhetnél itt nálam a szobában is, jot tennne a libidomnak,
jó-jó,Én vagyok mostanában elveszve .....de már akkor is hiányoltalak.
(mióta nálam van 3garnitúra membrán ment el) meg 4x volt szimeringes az elsőteló 3garnitúra fékbetét meg mittomén rengeteg olaj csere váltócsere is bár ez az előző tulajok sara
Szió.
nagyon drágán csinál ilyeneket, viszont jo nagy dudái vannak,
Most este is bejelentkezek egy kicsit.
Nem egy zöld VOR-t sóztak rá?
de nem szemből nézve a jobbos deknit,

bár attol fűgg ha husaberged ,vagy VOR-od van akkor jot szedsz le,
Mert nem törődsz a motoroddal. . .
2003 as és már szar a membránod!
ha elszakad a gázbovden akkor nem tudom már húzni szóval az nem annyira nyerő télleg meg kénegyertyát is cserélni mióta megvana moci azóta eza gyertya van benne lehet h nem ártana már kicserélni
Mennyiért gyártana Herendit?

Okosba?
Szedd le a jobbos deklit és nézd meg a szerkezetet.
hagyd a picsába a lánc tisztogatását, bár ha gondolod exnejem minősitett porcelánfestő, ha gondolod szép mitivumokat fest neked minden szemre,
nah mentem egomba
hellotok