Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyűrűk igen, de ha kimosod mögülük a kenőanyagot és telinyomod a helyét sáros vízzel, az nem biztos hogy annyira jót tesz a lánc élettartamának...ugyanezért nem szabad a szimmeringekre sem direktbe ráküldeni a nagynyomásút...
Szerintem az O gyűrűk elég jól a helyükön vannak, nem moshatók ki olyan könnyen.
Egyébként reGGeltet...
Brigéciollal szoktam én is pucolni (szökőévente 1x kb.), de csak simán vizes kefével vagy slaggal mosom le utána, a nagynyomásút azt ugye nem annyira komálják a gumitömítések...
Bátyám modta, hogy olyan ez, mint amikor az anyósa karambolozott az új autójával.
Ez nagyon jóóó!
Igen,ebben van valami.
Rettentően boldog vagyok,hogy végre péntek van,e ettől még rohadt álmos vagyok.
Olyan felemásnak tűnik a hangulatod. . .
Yesssssss!
Erre az emberek egy része azt fogja mondani, hogy igen, egy része pedig, hogy nem.
Szerintem szabad. Én speciel Brigéciollal befújom és nagynyomású mosóval lemosom.

Mit fogok ezért kapni!
O-gyűrűs láncot szabad gázolajba "tisztítani"? vagy egyéb ötlet chain cleaner-en kívül?
hozd le adobot azt megtömjük
vennék gyapotot
páncélod ha van azis érdekel
nem kell valakinek egy igen leharcolt axo rc6 típusú csizma? új talpakkal (csak egyik oldal cserés) és spiccvasakkal a talp 8000volt a vasak 3000 és 15 öt kérnék érte elég ciki hoyg ilyen szarokkal kell üzletelnem de nem tudok máspól pénzt csinálni
ok szólok mindenképp én is utálom ha kölcsönadok valamit azt nem kapom vissza
nyaggasd aszt a szart nyugottan,én rá is szoktam ütni kalapáccsal,ha törik hát használat közben tegye,meg van még egy szett nekem.ha nem kell majd szólj!
gumikesztyű hátha ráolvad a müanyag az ujjadra
nemlesz ujjlenyomatod
még jobban is jársz
sürgős neked eza cucc? mert ha lehet hétvégén még lehet hoyg hazsnálnám de ha sürgős viszaadom csak mond hogy hol találkozzunk meg ilyenek
majd valamit alkotunk de a cuccodat nem erőltetjük mert el fog nyalódni egyzserűen nem lehet belekapatni úgyhogy nem is erőltettük de meglesz fater majd kitalál valamit addig fúrjuk míg elgynegül és elpattan vagy valami
próbálj rámelegíteni, vagy jedi mozdulat vagy az hogy múúkoggy!
De csak 2 kezem van...meg akkor az ujjlenyomatom is benne lesz...