Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kuplunggal van valami
nem fog vagyis nemtudom hogykell mondani deha sebességbe behúzom a kuplungot akkor ugyan az a jelenség mintha nemis húztam volna be a kuplungot
Lassíts, mert egy ideje kevered a betűket!
Ha szedsz valamit, hagyd abba!
Ha nem szedsz semmit, keress valamit!
ja és multicar
vagysi "még 1,5 csavar" van hátra mostanába nem tudok írni
egy fél kitn van szóval més 1,5 csavar hátra van de rábízom apámra ő gyakorlott már az ilyenekben sok módszere van régen flújított egy gaz69 est meg multikart és ott is gyakran vltak iylenek de azokban nem volt 12.9es acél
Szasz gyerek!
Csavarjaid?
ronis akkor jövőhéten ha rendeslsz meg tudod oldani hogy az egyik szettet a mi címünkre rendeled vagy hozzád mind2 őt és postani utánvétte elküldöd?
hamár láncspray, a félreértések elkerűlése végett tudod mire jo a lánspray? arra hogy motorozás végén lefujd vele a láncot és ezért állásában nem fog elkezdeni rozsdálni ami rövidebb élettartamot jelent,

kb ennyi,

ha motorozás elött fujod be az kb pont 5 percig ha rajta van, és huss és pöcc,
Persze!
Csak kínai dolgokat nem vállalunk.
Mi a baj?
Szemenként akarja tisztítani. . .
má bocs ha alpári leszek, de miatökömet akarsz te tisztitgatni egy o-ringes láncot?

ahol dolgozik ott ugyis mindig tök tiszta,
szép napot gázos népek,
hellotok
Döme ti foglalkoztok más motorok javításával is?
Hát ez biztos......
Lesz rosszabb is!
eddig nekem 4 lesz,,,,de volt már 6is szal ne félj ez még csak a kezdet
Még mindig itt vagyok, ma csak 1 katalógusos órám lesz, utána irány haza Jövő héten 3 ZH
Napi szinten mosok motort nagynyomásúval, de eddig nem tett tönkre semmit.
ja, reggelt!
Kösziaz infókat! Gázolaj gondolom nem fog elpárologni teljesen száradás után,nem fog összeveszni a lánc spray-vel? egyébként többtől hallottam már hogy hanyagolja a magasnyomásút mert a blokk tömítéseket is hajlamos tönkretenni.
10 kor?

Huligán!
Re GG elt!
Uhhhh ...ez tényleg öröm és bánat egyszerre.