Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meggyüttem a Köcsg Túra Motorral!

Jó volt, geci nagy nyomaték, kényelmes üléspozíció, kicsi vibráció a markolaton, picit túl ideges gázreakció, hátsó fék az természetesen a légtelenítés ellenére is meghalt (izgalmas volt ebben az esős időben csak első fékkel nyomulni) a lengéscsillapítók tökéletesek (egy kis földes szakaszon volt alkalmam repülni egy kicsit )

Alapjában véve jó "kis" motor, ami nagyon tetszett az az alsó tartományból is bődületes erővel feltörő nyomaték!

Az apró hibák pedig: Még mindig azt mondom, hogy emberek csinálták és mindenhol lehet hibázni!

Csak a színe valahogy nem kóser
Jól látom?
Kislányod a Goldengate-et nézi?
Hűűű, most tudtam meg, hogy szombaton éjszakás leszek. Nagy élmény. Ez azt jelenti, hogy 1/2 8-ra kint kell lennem budaörsön. Hmm... Lehet hogy haza sem megyek? Bár meg kéne nézni a csajokat, hogy mi újság velük.
mi a helyzet Márk?
Jó éjt
na megyek aludni,tul nagy itt a tömeg,nem hagynak szóhóz jutni!
bizony!
veled?
nálam nemsok minden,várom már a hatodikát
hali
mi a stájsz?
szeva
Na mi van gasgasgas bandaaaaaaa?
Nem akart eltaknyolni a te motoroddal. . .
ha ide jött volna,vihette volna az enyémet...hamár nem tudok vele menni
Jó estét motorosok. Ez a gas gas topic?
Köcsög Túra Motor
Jani ma este is gyalog ment haza, talpig motoros szerelésben. . .
Na gyerekek, kész az enduro pálya... gatyákat lehet felkötni! teljes kör kijelölve...
Asszem elég jó lett ugye atis?
Mégegyszer a helyszínről, és ennl jobbakat nem tudok! Jövő hét péntek estig engem lehet hívni, segítek elmagyarázom, legroszabb esetben valaki kiszalad egy kúthoz! De Max szombat reggel 8-ig!
A számom 70/337-90-80
Aki meg tudja jegyezni, annak tessék: beérsz tatabányára, mindegy honnan keresd felsőgallát, ha ott vagy kérdezd meg valakit merre van a bányaipari,(Péch Antal) iskola. Na az mögé kell keveredni és ott leszünk!
Asszem É47.5488624 K18.4495353
Remélem jót írtam. . .
Jelzem mámeg légtelenítettem a Köcsög Túra Motor hátsó fékrendszerét mert semmi nem volt!

Hmmmm

No comment

Nem szeretnek engem a KTM-ek
na csőő csajok én mentem kikapcsolódni,ismét
holnap duma
aztán 6kor ott fogot toporogni aciskibege előtt
ja évente egyszer
szerencsére
te is estél már szóval kussolj
hát te biztos lealázöd őket kitud gyorsabban elesni számban
basszunk bele 2 kereket aztán elalázzuk a gasgasokat Janii,akkor a triált kipróbálhatom majd egy picit?
ellopom gyuri motorját,bedobom egy pirosfestékkeltelikádba és ráfestem hogy gasgas...az ugy jó?