Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tardoson a malomvölgybe vigyázni kell mer sok a buzi zöld, bajóti erdő nekem nagyon tetszik,ott még nem volt gond, gete,tokodi kő sima,mogyoróson már sokan pikkelnek...
valami ilyesmire gondoltam énis, elég nagy a hézag a két csont között, mire az összenől kivirágzik a kavics. fehérváron volt egy spanom keresztszalag szakadással, ő nagyon dicséri. asszem utána is nézek valami kapcsolatnak...
Jóreggelt!
Dome,Lenes ti nem tudnátok segíteni?Infó Gerecséről és környéke hogy mennyire járható?Szeretnénk egy kétnapos túrát arrafelé!
nekem is tatabányán elbaszták olyasmi volt mint a tiéd és fehérváron hozták helyre de szörnyülködtek is az ottani dokik.azt mondják ha nincs fixre csavarozva csak tűzve akkor ott állizület lesz és nem keményedik meg a csont rendesen mert folyamatosan mozog a gyógyulás idelye alatt!
Illegálban nyomod?
passz
idöjárás milyen felétek drága?
szevasztok...ma jön az új meló hely nem tudtok valami programot ami feltöri a wifik jelszavát valahogy?:D mert van ott wifi...csak épp nem tudom a jelszavát
Reggelt.
jo reggelt 8alvok
Re GG elt! Zúzok matek, fizika szintfelmérőre
ahogy elnézem a sok alkatrészt ezt fel is vágták neked ugye? tatabányán csinálták? hallottam hogy ott jól dolgoznak. felvettem a kapcsolatot a háziorvosommal,van traumatológus ismerőse,megnézi a felvételekethátha tud valami okosat mondani.
üdw!
nem nagyon, de kálcium tablettát azt igen
szia kis 100-éves társam gratulálok a picikhez , gyönyörűek de a mama is !
Ugye, ugye, mert mentek mint a marhák... By Zozee
Szóval azt mindjárt gondoltam, hogy tudsz egy rövidebb utat, legutóbb is így jártam / a képek remélhetőleg jönnek majd / szuper széles erdei sztrádáról egyszercsak a mélybevetettük magunkat, ahol elsőre a motorom se fért el a fák között, úgyhogy végig ölben-seggen-talpon homoksíelve értem le, elérve a végkimerülés határát.. De kidolgoztam a technikát.. Addig fújtatok egyhelyben, amíg regenerálódok, aztán gyí..
az asszonyom azt mondja(aki röntgenes)hogy ez hentesmunka!nemj el egy másik orvoshoz és cseréltesd ki mert csak bajod lesz vele egész életedbe!nekem is másodikra lett csak jó!

ez a rendes rögzitési mód!
help me, help me,,

Döme, ha tudnál olyan fekete akcios rezot akkor jo lenne egy tartalékba mert ma a wellnesben beharapta az oldalát egy éhes szikla, és a másik kromos is eléggé megviselt ettöl a szezontol már,

vagy valaki akinek van otthon elfekvőben egy fölösleges jo állapotu rezoja occson jeligére,
lépek én is sziasztok
passz
na de hol vannak a Többiek? kihagytak minket valamiből ?
rendben