Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ennek semmi akadálya, rászervezhetünk egy valamit, túlzásba nemvisszük a melót, amikor motorozni is lehet... a favágás a macerás, mert én max. úgy tudnám abszolválni ezt, hogy beépíteném szomszédék házába a fatörzset, ami bár lehet extrém jól nézne ki, de az öregek extrém tempóban kapnának infarktust.. De a hely az adva van, le köll menni, oszt ott dikózni és kész...
csak előtte beugrassz értem és bedobjuk motoromat nekem is ...aztán segítek megcsinálni a vízvezetékedet vagy akármidet
Szevasz Főnök és a többiek.. Hítalak én bazz többször is, de felse vetted, pedig vóna egy kis lehetséges üzlet is.. Pici pénz, de akkor is... Most felveszed?...
tényleg mivan fűnyiroTibivel,,
most jut eszembe egy csomo mindenem nincs ami nektek van, vez lánc, ballance tengely, pattanások,
Na akkor erre még visszatérünk... Női bugyival nem tudok szolgálni, bár ha akkora fétised, akkor odafele veszek Neked valamelyik bazárban... Innen kicsit nehezebb organizálni ezeket a sztorikat, behúzott már 2 fanyűvő+3 vízvezetékszerelő, annyira megazért nem szeretek dízelben ülni 90-el, hogy 200akat kocogjak a semmire.. Na és egye fene, akkor lehozom a motoromat is, és elnézek a híres wellness völgyetekbe is. Max. ha nagyon rázós, akkor csak néuzelődök, és osztom az észt, mint a nagyok...
én nem vicceltem
és majd Dani közben nézheti,
micsoda főnyeremény
vicky drága köszönöm
szia ferozzo ....megtaláltam sms-edet...bár későn mert éppen valami nagy szopásban voltam balcsin....
amúgy szeretettel látlak errefelé.....bármikor
csak inkább csörgess mert látod erről az sms ről is lemaradtam.....
gyere hederits inkább rám, olyat nyögök, összeomlik az internet is,
hali
hálistennek nekem nincs primér láncom,
Szia!
Jól szurkoltam tegnap?
Jajjj,ugyan már...Én nem teperek senki után sem,csupán viccelődésről van szó....és szerintem ezzel itt mindenki tisztában van,csak Te hozakodsz elő állandóan ezzel a dologgal.
szeva,
mindent vágok, fát , női bugyit, matekot,
szia zoli vicky
Látod-látod...én olyat hederítenék rád hogy csak na...de persze neked a zé kell(ene)...
Szevasz Almádi-i Betyár... Úgy fényezed a stihl-t, bérfavágást nem vállalsz? Akarattyán van egy örökleményházam, ott vannak égbenyúló fenyők, meg ilyesmi.. Szagszerűen kikéne csapni őket.. Bírol Te ilyet?...
szia céhá
Én hiába küldöm itt a puszikat,rám sem hederítesz.