Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gongolhatod menyus micsinál a szabadban?ösztönei teljesen kiforditják önmagábol.olyankor nem ismer semmit meg senkit.hazafele már viszont elengedem és porol befele
Az,de akkor is szeretni való.
Kis lükicsek
Jó fej kutya.
A nyuszik meg az elektromos vezetékeket imádják ...bár a Kormosnak elég hamar fogproblémái lettek,úgyhogy a vezetékek biztonságban voltak.
A gyűjtögetés Zizinek is megy, főleg ha egyedül van itthon és unatkozik...egyszer az összes papucsot amit elért, összeszedte a kosarába és azokon feküdt, de alig fért el tőlük a kis hülye
Meg a koszos zoknikat, alsógatyákat is kipecázza a szennyesből
Az volt.
Ő volt a világ legjobb vakondriasztója is. Nyáron mindig levittük a ház elé,mert füves,erdős területen lakunk....nem kellett póráz,hám,mert nem szökött el ...4-5 méternél sosem ment messzebb tőlünk. Az volt az első dolga,hogy rávetette magát a legfrissebb vakondtúrásra és nekiállt ásni....sokszor már ki sem látszott a gödörből,és mielőtt bemehetett volna a lakásba ki kellett porolni a fekete nyulat,mert olyan koszos volt.
Az volt még aranyos,hogy amikor már megunta a rohangálást,akkor önállóan beügetett a lépcsőházba,fel a lépcsőn és megállt az ajtónk előtt és várta,hogy utolérjük és bemehessen.
enyém mindent elcsen ami az utjába kerül,ha meg elveszem töle megsértödik meg támad
aranyos
Imádni valók a görények.
Nekem a nyuszkóm néha teljesen megbolondult,és úgy gondolta,hogy Neki az éjszaka közepén sprintelhetnékje van,de kicsi nehezítéssel,úgyhogy nekiindult,dobbantás,érkezés az ágyamban (pontosabban a lábamra) majd egy újabb dobbantás és le az ágyról....majd ugyanez visszafelé. Néhány alkalom után már fel sem ébredtem a dologra ....a szüleim viszont el sem tudták képzelni,hogy mik ezek a hupogások.
Kishúgnak mikor volt patkánya (8-9 éve) a pulóvere kapucnijában aludt és ment vele suliba
Óra alatt felébredt, átmászott a hugi padtársnőjére, odapisilt, aztán visszament a kapucniba és aludt tovább
Látom ti is elkényeztetitek. De abszolút megértelek benneteket ....az Én nyuszkóm is el volt kényeztetve,de cserébe rengeteg vidám percet okozott Nekünk.
söt még létrát meg külön háloszobát is csináltam neki jo dolga van a piszoknak
vagy 10éve volt arra enduro verseny...
Már állatkereskedésben is láttam,hogy a görényeknek függőágyat csinálnak,de azt hittem az csak egy egyedi eset volt....de látom ez másnál is szokás. Nagyon jópofa megoldás.
azért árok a neve
az a sziklával szembe van. ez az árok meg szerintem a sápi és az epöli szikla között húzódik.
jo ebédhez szol a nota térjetek hát nyugovora
igen.köszi
Király gép.
Györkön?