Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan visszaballagok - a változatosság kedvéért csiszolni kicsit...remélem megkötött már a gyanta...
Mondjuk ez tény hogy eddig soha sehol nem illettem a sorba...

Ha az beefér a "néha" fogalmába hogy mielőtt az ex felszedett (2007 október-november?) utoljára akkor volt csajom mikor még 1-essel kezdődtek az évszámok, akkor ja...
Mindig vannak kivételek.
Néha kell az egyedüllét ,de alapvetően kell egy társ...úgy minden sokkal jobb. Legalábbis szerintem.
Ez szerintem nem igaz..én évekig teljesen jól elvoltam magamban...
anyám elkényezteti őket,amugy elég sokat rohangálnak az udvarban.
Tessék rávenni őket egy kis testmozgásra.
viszlát!
csak húst zabálnak,dagadtak mint az állat..
na sziasztok
Hát tényleg elég lustának néznek ki így képről
Nagyon aranyosak.
Pontosan...társ nélkül nagyon rossz,de ha van az is tud galibát okozni ...de remélem most minden jól fog alakulni.
ezek meg az én lustaságaim:
elég durva!
megvan az árok megtaláltam!
danke.megint csak a bajt csinálom megamnak dehát társas lények vagyunk vagy mi
Akkor be ne merd tenni a lábadat ide este. Szurkolok érted.
Micsoda
lassan érzékeny bucsut veszek töletek,jot ne haljak ha este mégis leszek ez nem jo akkor nem sikerült
Tényleg nem buták, a patkányok is okosak voltak (bár inkább csak az egyik), a szarka is tök jó fej volt...mondjuk én amúgy is jobban szeretem az állatokat mint az embereket...
Kormosom egy (amíg volt foga ) egyetlen harapással elintézte a tv antenna kábelt.
2 telefontöltőt tett tönkre,valamint a tv-m távirányítójáról is sikeresen lerágott néhány gombot ...akkor azt hittem,hogy kirántom a bundájából ezek miatt ,de most már nem tudok rá haragudni ...és a tv távirányítóján örök nyomot hagyott,így mindig ott van Velem.
Szegény kis Kormosom még tavaly ilyenkor vidáman rohangált a ház körül. Annyira kis aranyosak ezek az állatkák ...sokan azt hiszik,hogy buták,pedig ez egyáltalán nem igaz.
Persze hogy az...csak a dobermann-ok után kicsit fura...eleinte azok is tök dinkák voltak, de 2-3 éves korukra azért egészen megjött az eszük...hát a Zizinek nem
Az első számítógépet mikor vettük, Szidol(macska) még kicsi volt és első éjjel elrágta az egér madzagját
Zizi meg anno a laptop töltőjének a vezetékét...azóta is úgy van összemekkelve mert valami huszonezer lenne...de a kis hülyének disznó mázlija volt hogy nem baszta agyon az áram...