Mondjuk ez tény hogy eddig soha sehol nem illettem a sorba...
Ha az beefér a "néha" fogalmába hogy mielőtt az ex felszedett (2007 október-november?) utoljára akkor volt csajom mikor még 1-essel kezdődtek az évszámok, akkor ja...
Tényleg nem buták, a patkányok is okosak voltak (bár inkább csak az egyik), a szarka is tök jó fej volt...mondjuk én amúgy is jobban szeretem az állatokat mint az embereket...
Kormosom egy (amíg volt foga ) egyetlen harapással elintézte a tv antenna kábelt.
2 telefontöltőt tett tönkre,valamint a tv-m távirányítójáról is sikeresen lerágott néhány gombot ...akkor azt hittem,hogy kirántom a bundájából ezek miatt ,de most már nem tudok rá haragudni ...és a tv távirányítóján örök nyomot hagyott,így mindig ott van Velem.
Szegény kis Kormosom még tavaly ilyenkor vidáman rohangált a ház körül. Annyira kis aranyosak ezek az állatkák ...sokan azt hiszik,hogy buták,pedig ez egyáltalán nem igaz.
Persze hogy az...csak a dobermann-ok után kicsit fura...eleinte azok is tök dinkák voltak, de 2-3 éves korukra azért egészen megjött az eszük...hát a Zizinek nem
Az első számítógépet mikor vettük, Szidol(macska) még kicsi volt és első éjjel elrágta az egér madzagját
Zizi meg anno a laptop töltőjének a vezetékét...azóta is úgy van összemekkelve mert valami huszonezer lenne...de a kis hülyének disznó mázlija volt hogy nem baszta agyon az áram...
Ha az beefér a "néha" fogalmába hogy mielőtt az ex felszedett (2007 október-november?) utoljára akkor volt csajom mikor még 1-essel kezdődtek az évszámok, akkor ja...
Néha kell az egyedüllét ,de alapvetően kell egy társ...úgy minden sokkal jobb. Legalábbis szerintem.
2 telefontöltőt tett tönkre,valamint a tv-m távirányítójáról is sikeresen lerágott néhány gombot ...akkor azt hittem,hogy kirántom a bundájából ezek miatt ,de most már nem tudok rá haragudni ...és a tv távirányítóján örök nyomot hagyott,így mindig ott van Velem.
Zizi meg anno a laptop töltőjének a vezetékét...azóta is úgy van összemekkelve mert valami huszonezer lenne...de a kis hülyének disznó mázlija volt hogy nem baszta agyon az áram...