hát ha a felnit nem kell kalapálni nincs elgörbülve akkor mindent a küllőkkel tudsz helyrehozni........
először a tojást veszed ki utána a nyolcast....
a tojás az a le fel ütés a nyolcas meg az oldalirányú....
egyforma feszesek legyenek a küllők...
kérdés jöhet ....
azt is mondtam hogy mindenki meghalt...most a mama is aki még tudott 90 évesen is .....kezébe adtad a bringakereket és befűzte egy szappanopera alatt meg ki is centírozta úgy a bringakereket a szobában kézben , hogy film végén mikor kiment a műhelybe beletenni a centírvillába már nem kellett soxor semmit basztatni vele, vagy alig ....
ja és a tévénézős szeművegében amivel közelre nem látott
hát sárisáp patakpresszónál mész ki aszfalton a faluból és átmész egy dombon és balra lemész az aszfaltútról mintha a sziklák felé mennél fel de nem mész fel hanem a földúton van kis híd ez száz méterre van az úttól és ott jobbra az erdő alján kb . egy kilométer max...és ott az árok alja...az árok mellett párhuzamosan megy fel egy út epöli sziklák felé.....
Jah, nagynehezen el is tudtam aludni, már arra sem volt erőm,
hadirokkantan jöttem melózni is (vízhólyagosra gyalogoltam magam ) A motort még ott a benzinkúton eladtam
nagyon jó volt, csak útálom magam, hogy nem tudok motorozni, de ez van!
Hobby célra.......
először a tojást veszed ki utána a nyolcast....
a tojás az a le fel ütés a nyolcas meg az oldalirányú....
egyforma feszesek legyenek a küllők...
kb ennyi az okosság
Valszeg a nem rendeltetésszerű használat...
Csak kéne gy enduro
azt is mondtam hogy mindenki meghalt...most a mama is aki még tudott 90 évesen is .....kezébe adtad a bringakereket és befűzte egy szappanopera alatt meg ki is centírozta úgy a bringakereket a szobában kézben , hogy film végén mikor kiment a műhelybe beletenni a centírvillába már nem kellett soxor semmit basztatni vele, vagy alig ....
ja és a tévénézős szeművegében amivel közelre nem látott
hát sárisáp patakpresszónál mész ki aszfalton a faluból és átmész egy dombon és balra lemész az aszfaltútról mintha a sziklák felé mennél fel de nem mész fel hanem a földúton van kis híd ez száz méterre van az úttól és ott jobbra az erdő alján kb . egy kilométer max...és ott az árok alja...az árok mellett párhuzamosan megy fel egy út epöli sziklák felé.....
mindjártnyomokképet
hadirokkantan jöttem melózni is (vízhólyagosra gyalogoltam magam ) A motort még ott a benzinkúton eladtam
nagyon jó volt, csak útálom magam, hogy nem tudok motorozni, de ez van!