Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy elmondanám a védencem védelmében hogy anno az első motoros talik nagyon jo családias összejövetelek voltak, tényleg jol éreztűk magunkat,
melyik év áprilisa,,,,,,,,,,,?
Te nagy öreg.
de hálistennek ez kb 110 éve volt,
réges régen én is járkáltam ilyen motorostalákozosdira,, de elég hamar rájöttem hogy egy találkozo, fullon van a magukat motorosnak nevező alkoholista feltűnési viszketegséges alakokkal,,,akiknek kb annyi közűk van a motorozáshoz mint nekem az első áldozáshoz, és a hétvégi templomba járáshoz,

szoval nagyon nem az én világom,
Nah,csak azért ám.
a motoros talikból meg elegem van.nem azt mondom hogy nem megyek többet,de egy ideig nem vágyom oda
tuti hogy nem
Szia hétvégi program? Siófokon motoros tali jöttök?
akkor április után próbálkozni fogok
lehet hogy beöltöznek vicces jelmezekbe és mindent jol megesznek,
minimális évjárat 30, az alatt sajnos nincs esélyűk a csajoknak, hiába is kűzdenek,

de veled kivételt teszek,, de csak veled,
mindjárt gondoltam ,ezt nem is kellett volna leírnod na hívnak majd jövök azt elmondom mi volt hu de izgulok
Jajjj,de jóóóóó.
ugyehogy ugye,
Akkor Én nagy hátránnyal indulnék.
biztos főztek,tán még buli is lesz
voltunk Dunakilitin motorostalálkozón,pénteken mentünk de én szombaton reggel hazajöttem.majd elmesélem mi volt....az alkohol sokféleképpen hat az emberekre.na nem én voltam részeg
hát ezért imádlak ,tudtam ,én ,hogy te nem nézel le a korom miatt
képzeld meglepi folyik lent felküdtek ,huuuuuuuu de kiváncsi vagyok mi van lent , kaja az biztos lesz ,mert valami finom illatokat érzek ááááááááá
bármelyik csajt hajlando vagyok egy triatlon versenyre kihivni, ha harc, hát legyen harc,,
száz évesek előnyben ,
hááát,még nem derült ki hogy mi lesz.szombaton Császárra vagyunk hivatalosak,western buliba.hétfőn akartunk lemenni a Balcsira pár napra de mivel hétfőn legénybúcsú,ezért szerintem csak kedden megyünk.pénteken este hazajövünk,apa meg vasárnap hajnalban megy vissza úgyhogy szerintem a ház megint maradúgy ahogy van
huuuuuu már most bizsergek
fogadunk,, majd mindjárt jol megvakarom a nyelvemmel a fűlemet aztán rögtön felizgulsz ,
de jó neked áááá mentek valahová ,vagy szinezitek a házat ?