Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van. Most már Én sem úgy vagyok mint mondjuk 10-15 éve,hogy nem tudtam volna kihagyni egy futamot sem,mert annyira szerettem....most már minden a pénzről szól,és akinek sok pénze van,az épít egy nagyon jó autót,amivel világbajnok lehet (mondjuk ebben az egészben a Toyota a kakukktojás,de az más tészta). Szegény Kornélt nagyon sajnálom,hogy ennyire nem mutatják itthon...pedig Ő egy nagy tehetség! Viszont itt a média diktál,és ha a média úgy gondolja,hogy neki nem szimpatikus a motoros sport,akkor nem is fogják közvetíteni.
rendben van a gondolkodásod,csak érezni benne a tartózkodást.amit a (volt barátom) magyaráz.egyél sok lapos húst meg sárgalevest ebédre és jó tévézést!én lépek a levegőre mert fulladok szia
Sziasztok!
Én is régen nagyon nagy Forma1 rajongó voltam de már annyira megutáltam az egészet hogy már a futamokat se nézem meg Ott tényleg gyakorlatilag mindegy hogy melyik versenyző ül a kocsiba.90%-ba a gép számít.Lásd Buttont pl aki most vezet tavaly meg sehol nem volt,szóval ennyit az F1-ről Motocross na az a királyság!Ott sokat számít az ember igaz a gép is!Ott van Kornél honfitársunk azt a TV-n alig láttál futamot szóval ennyi!Az F1 túlságosan is sztárolva van.
Hozzászoktam már a fiúk "stílusához"...megkaptam már a kiképzést,úgyhogy nem okoznak gondot az ilyenek.
Van aki kedvel,de olyan is van,aki nem...nem lehet mindenkinek megfelelni,és nem is akarok...sok barátom van,úgyhogy Nekem ennyi éppen elég.
akkor ezért kezeled csuklóbol ezeket a nyomulós pasikat valamiért az az érzésem hogy te igen jó társaság lehetsz
A családban egyedül vagyok lány....2 fiú unokatesóm van,az ő édesapjuk, meg a nagypapám meg mind2 fiú motorozott/zik,valamint a Forma-1-en nőttem fel...az első szavam is az autó volt. A házban ahol lakom a korosztályomból Én vagyok egyedül lány,tehát egyértelmű volt,hogy állandóan a fiúkkal lógtam. Aztán a volt párom is motorozik,úgyhogy innentől egyenes út vezetett a motorokhoz és az autókhoz.
kislány te hogy lettél benzin gőzös? mert F1-GP?
remélem elég lett! a rezonátort meg meg dumáljuk.
ha nagyon menni akarsz,oda adom a légszűrőmet!épp indulok bicajozni leviszem ha akarod,és megleped apádat
köszi az üvegszálat
Pontosan. De azért a Forma-1-et és a MotoGP-t sem hagyom ki.
szegény sajnállak, nincs kivel elmenni napocskára akkor marad a női része? főzés takarítás?
Akkor jó...
Nem vagyok szomorú,mert így is van mit itthon csináljak,úgyhogy unatkozni nem fogok,de azért köszönöm.
Szegénykém...ha nem 150 km-re lennél most átszaladnék megvigasztalni...
Szia.
Dehogynem szoktam. Csak most a barátaim egy része nyaral,a másik része dolgozik vagy családi programon van...Én meg egyedül hova menjek?
ReGGelt...
Helló! Hát végül az lett hogy nem lett semmi.Nem kérünk kölcsön inkább majd hétfőn veszünk.
szia,nem lett légszűrőd?
én itt csak 1 motor egeret látok
szia Viki,te nem mész a levegőre? vagy nem szoktál?
mindenki elment motorolni?vagy mi?
Hali.