Teljesen igazad van. Most már Én sem úgy vagyok mint mondjuk 10-15 éve,hogy nem tudtam volna kihagyni egy futamot sem,mert annyira szerettem....most már minden a pénzről szól,és akinek sok pénze van,az épít egy nagyon jó autót,amivel világbajnok lehet (mondjuk ebben az egészben a Toyota a kakukktojás,de az más tészta). Szegény Kornélt nagyon sajnálom,hogy ennyire nem mutatják itthon...pedig Ő egy nagy tehetség! Viszont itt a média diktál,és ha a média úgy gondolja,hogy neki nem szimpatikus a motoros sport,akkor nem is fogják közvetíteni.
rendben van a gondolkodásod,csak érezni benne a tartózkodást.amit a (volt barátom) magyaráz.egyél sok lapos húst meg sárgalevest ebédre és jó tévézést!én lépek a levegőre mert fulladok szia
Sziasztok!
Én is régen nagyon nagy Forma1 rajongó voltam de már annyira megutáltam az egészet hogy már a futamokat se nézem meg Ott tényleg gyakorlatilag mindegy hogy melyik versenyző ül a kocsiba.90%-ba a gép számít.Lásd Buttont pl aki most vezet tavaly meg sehol nem volt,szóval ennyit az F1-ről Motocross na az a királyság!Ott sokat számít az ember igaz a gép is!Ott van Kornél honfitársunk azt a TV-n alig láttál futamot szóval ennyi!Az F1 túlságosan is sztárolva van.
Hozzászoktam már a fiúk "stílusához"...megkaptam már a kiképzést,úgyhogy nem okoznak gondot az ilyenek.
Van aki kedvel,de olyan is van,aki nem...nem lehet mindenkinek megfelelni,és nem is akarok...sok barátom van,úgyhogy Nekem ennyi éppen elég.
A családban egyedül vagyok lány....2 fiú unokatesóm van,az ő édesapjuk, meg a nagypapám meg mind2 fiú motorozott/zik,valamint a Forma-1-en nőttem fel...az első szavam is az autó volt. A házban ahol lakom a korosztályomból Én vagyok egyedül lány,tehát egyértelmű volt,hogy állandóan a fiúkkal lógtam. Aztán a volt párom is motorozik,úgyhogy innentől egyenes út vezetett a motorokhoz és az autókhoz.
Én is régen nagyon nagy Forma1 rajongó voltam de már annyira megutáltam az egészet hogy már a futamokat se nézem meg Ott tényleg gyakorlatilag mindegy hogy melyik versenyző ül a kocsiba.90%-ba a gép számít.Lásd Buttont pl aki most vezet tavaly meg sehol nem volt,szóval ennyit az F1-ről Motocross na az a királyság!Ott sokat számít az ember igaz a gép is!Ott van Kornél honfitársunk azt a TV-n alig láttál futamot szóval ennyi!Az F1 túlságosan is sztárolva van.
Van aki kedvel,de olyan is van,aki nem...nem lehet mindenkinek megfelelni,és nem is akarok...sok barátom van,úgyhogy Nekem ennyi éppen elég.