nem szeretem a tiszteletlenséget....
Egy ilyen "kis" attrakció (hídon átmenni) hosszú napok, hetek, évek munkája...
Aztán jön egy ilyen kis gecc és egy mondattal elintézi...
Én motorosnak vallom magam, olyannak aki nem csak húzza a gázt, de esőben, hóban is szereli a vasát a ház mögött (nincs garázsom), és aki inkább 4-5 órán keresztül is tolja a motort (erre is volt példa), minthogy otthagyja valahol....az ilyen kis t5aplóknak még bicajt sem adnék...
Annyiért árulnak most egy 450-es FSE-t....illetve kettőt.
Az egyik egy 2002-es...550-ért, a másik 660...
De tudok egy nagyon szépet ausztriából, 400-ért...
Attól, hogy lesz alattad egy triál vas még nem mész fel vele egy "sirató falra"!
Nem a motoron múlik! Ahova Én felmegyek oda Te nem tudsz utánnam még nézni sem, de ahova a Raga vagy a Lampkin megy fel, nos oda meg még Én sem tudok elnézni!
A lénye nem kizárólag a motorban rejlik!
És a triálvasak ha megnézed őket akkor meglátod, hogy a technika csúcsai! Nos azért kerülnek ennyibe! Ezek a kis kecskék anyagból vannak....ezért nem kell Őket fél évente felújítani!
Ha találkozunk majd megmutatok minden további érdekes dolgot a kiskecskékről!
Aztán jöhetnek az endurós versenyek...
Bár lehet hogy asszonnyal, kirándulás végett lemegyünk...
GasGas Fse 450
Honda Giorno 50
Nekem is kéne egy ilyet építenem....
Csinálok is egyet...
Jön a tél, nekem meg itt áll 3 motor a ház mögött....
Egy ilyen "kis" attrakció (hídon átmenni) hosszú napok, hetek, évek munkája...
Aztán jön egy ilyen kis gecc és egy mondattal elintézi...
Én motorosnak vallom magam, olyannak aki nem csak húzza a gázt, de esőben, hóban is szereli a vasát a ház mögött (nincs garázsom), és aki inkább 4-5 órán keresztül is tolja a motort (erre is volt példa), minthogy otthagyja valahol....az ilyen kis t5aplóknak még bicajt sem adnék...
Az egyik egy 2002-es...550-ért, a másik 660...
De tudok egy nagyon szépet ausztriából, 400-ért...
Nem a motoron múlik! Ahova Én felmegyek oda Te nem tudsz utánnam még nézni sem, de ahova a Raga vagy a Lampkin megy fel, nos oda meg még Én sem tudok elnézni!
A lénye nem kizárólag a motorban rejlik!
És a triálvasak ha megnézed őket akkor meglátod, hogy a technika csúcsai! Nos azért kerülnek ennyibe! Ezek a kis kecskék anyagból vannak....ezért nem kell Őket fél évente felújítani!
Ha találkozunk majd megmutatok minden további érdekes dolgot a kiskecskékről!