Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meló van reggelit..
nekem milyen korán
morgenny
Re GG elt! Húdenagyonkoránvan
itt van a polcon a tömőanyag,ha kell szólj és megkapod!ez nem igen megy ki, most teszteli egy srác rsv1000 be és azt mondta hogy ez bírja eddig a legtovább
Na ezzé is kék csinyáni a motoromnak egy kicsit nagyobb hangot.
Estét
Csütörtökön megbesz után hívjatok már hogy mire jutottatok,mert nem tudok menni,de ezt már mondtam Mikinek szombaton is
sms-t megkaptam
na lépek mert reggel korán kell kelnem vazze...........szewasztok ...jó éjt ! jók legyetek.........

motorral mindíg úgy kell menni a forgalomban mint egy videójátékban...vigyázni és állandóan figyelni mindent ..mintha vadásznának rád....
Ez tus volt
Okés, vissza kellett volna írnom igazából, csak valamiért ide írtam.
Az én kipummal is lessz este probléma most ettem meg 3 cső fött kukoricát.
ezért mondtam én is hogy lehet pályázás lesz...végülis,nem is olyan nehéz a ktm-em meg egész jól át van alakítva,gondolok itt pl a fékre,meg a telók is át vannak állítva
Ok!
Visszatekintettem!
Elolvastad?
Van raktáron.
vagy pályázni kell...mert ott mindenki ezen a fordulaton pörög.....

tudom sok fasz van autósok között is de motorosok között is akad rendesen....mikor azonos sebességgel megyek velük (autósokkal)végig akkor sem tudnak rám vigyázni.....mit várhatunk tőlük mikor kéccázzal gyorsabban forgolódunk közöttük....egyáltalán várhatjuk -e tőlük.....?
ma árpád híd jó zsúfoltság ...gurulok ember ujságot olvas és telefonált eccere a kocsija meg két sáv között megy .....rádudált egy kocsis és még ő pampog a faszkalap...
de ma csak egyszer kellett majdnem meghalnom dobcsiról lefelé az én sávomban zafirával egy paraszt .....és véletlen az a szerencse , hogy én mentem lassan és pont el bírtam menekülni előle....de ez ma nem is sok mert ilyen szitu általában 10 kilométerenként szokott előfordulni amúgy...ezért se akarom az utcát erőltetni már...nem félek mert ha félnék akkor erdőbe a fák között is félnék 100-zal...de ott még nem....ott jobban rajtam múlik , hogy beveszem -e a kanyart .....utcán nem annyira csak te vezecc...
tud valaki valami jó kipufogó tömőanyagot? (makee te mondtál múltkor valamit) ehhez a hozzászóláshoz írjátok az ötleteket mert most emygek aludni és majd holnap megnézem csákány
akkor supermoto topic. giraffe v sanya..10 környéke plusz 1500 a posta
Ez 10 pontos volt
Hátsó gumi a kopott van itthon egy de az csak 150-es a gyárija meg 160-as.
Amióta nem álltok be az autóval?
előre van slickem ha kell. ha kifizeted a postaköltséget,ingyé adom...nem nagy szám,de még tapad