és egy beton valaminek csapódott...kiértek a mentősök,2x újraélesztés...első sikeres volt,de utána feladta a küzdelmet... nagyon nagy fanatikus volt,igazából az álma is ez volt hogy motoron fejezze be...csak hát,most lett volna 30 éves
akkor "csak" megcsúszott ? és úgy ? szegény ...ma nekem is ilyesmik jártak a fejemben , hogy mi van ha meg ilyesmi ......de aztán szerencsére ez nálam elmúlik magas fordulaton...
nálam mindíg akkor szokott baj lenni mikor belassulok valahol egy jó reptetés után...
de eladom a picsába mert erre már nem áll a farkam rendesen...
nagyon mennek a gépek... düvil is,hiába 650es meg nagy dög meg minden...de olyan gyorsan meg van a 100...eleve 2es vége 130.nem mintha nagy teljesítmény lenne.de ez csak egy túragép és még ez is megy mint a meszes,a saját kategóriájában vigyázni kell,nincs rá más magyarázat
ha kész a ktm...szerintem pályázás lesz végig..3 napja megint meghalt egy ismi...lepencei szakaszon...fent van langlovagokon,sv650nel...sokat mentünk együtt és jól ment,nem értem mi történhetett
készülhecc is mert ma este lettek kész hozzá a cuccok amit fúrtak faragtak még a frissen szerzett alkatrészekből....holnap repülök vissza mégeccer pestre értük és azonnal összelapátolom...aztán kerekezünk vele.....csak előtte eperfagyit eszem a mekdodiba mert ma elfelejtettem ....
gratulálok a hanyatteséshez van ilyen boniem mindenkivel előfordul az ilyesmi aki kerekezik...legalább egy pillanatig holtponton volt biztosan paripócád
na leküzdöttem a félelmet,ami bennem volt egyrészt a 2 elhunyt barát miatt másrészt a rendőrök miatt és ma újra felültem a motorra.hát valami isteni volt.lehúztam majdnem 200kmt és picit be is durrant a karom.supermotos kéztartással mentem,remélve hogy lassacskán kész lesz a ktm és készülni kell rá
http://inforadio.hu/hir/belfol...
nálam mindíg akkor szokott baj lenni mikor belassulok valahol egy jó reptetés után...
de eladom a picsába mert erre már nem áll a farkam rendesen...
nincs meg sajna ......
gratulálok a hanyatteséshez van ilyen boniem mindenkivel előfordul az ilyesmi aki kerekezik...legalább egy pillanatig holtponton volt biztosan paripócád
Is...meg eléggé el is fáradtam...