Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ennyimén is nagyon gumit kell cserélni mert őlég simmácska már.
Nálam lerakhatod megőrzésre, van hely a garázsban
és egy beton valaminek csapódott...kiértek a mentősök,2x újraélesztés...első sikeres volt,de utána feladta a küzdelmet... nagyon nagy fanatikus volt,igazából az álma is ez volt hogy motoron fejezze be...csak hát,most lett volna 30 éves
Még "nagy"motor se kell hozzá...a srácot robogóval ütötte el egy konténerszállító
http://inforadio.hu/hir/belfol...
akkor "csak" megcsúszott ? és úgy ? szegény ...ma nekem is ilyesmik jártak a fejemben , hogy mi van ha meg ilyesmi ......de aztán szerencsére ez nálam elmúlik magas fordulaton...
nálam mindíg akkor szokott baj lenni mikor belassulok valahol egy jó reptetés után...
de eladom a picsába mert erre már nem áll a farkam rendesen...
Pápá
nagyon mennek a gépek... düvil is,hiába 650es meg nagy dög meg minden...de olyan gyorsan meg van a 100...eleve 2es vége 130.nem mintha nagy teljesítmény lenne.de ez csak egy túragép és még ez is megy mint a meszes,a saját kategóriájában vigyázni kell,nincs rá más magyarázat
nyugi van apóka jó éjt
Másik fórumon is pont ma írta egyik kolléga hogy meghalt egy barátja...
üres volt az út...2hónapja már kopott volt a gumija,szerintem az lehetett a probléma nem tudom hogy cserélt e...
hát én ilyet nem mondok már ezzel a vassal kapcsolatban de a héten össze akarom pattintani ...
Nyugi van anyóka...
Elég egy kis nem oda figyelés akárki részéről hiába ment ő jól ha esetleg más nem figyelt
akkor augusztus 1.jére lehet kész?
ha kész a ktm...szerintem pályázás lesz végig..3 napja megint meghalt egy ismi...lepencei szakaszon...fent van langlovagokon,sv650nel...sokat mentünk együtt és jól ment,nem értem mi történhetett
én úgy tudom nem ,de az ember követhet el hibát amiről nem is tud
Add oda Gyurikának az egyik kereket hogy addig tudjon gyakorolni esni.Egy kerékkel csak kisebbett esik.
Miért...kéne
készülhecc is mert ma este lettek kész hozzá a cuccok amit fúrtak faragtak még a frissen szerzett alkatrészekből....holnap repülök vissza mégeccer pestre értük és azonnal összelapátolom...aztán kerekezünk vele.....csak előtte eperfagyit eszem a mekdodiba mert ma elfelejtettem ....
oké azt hittem rám haragszol!
szewa makeee

nincs meg sajna ......

gratulálok a hanyatteséshez van ilyen boniem mindenkivel előfordul az ilyesmi aki kerekezik...legalább egy pillanatig holtponton volt biztosan paripócád
Híresen bőbeszédű gyerek vagyok...
Is...meg eléggé el is fáradtam...
fene azt a csipás szemed sutymuty......
na leküzdöttem a félelmet,ami bennem volt egyrészt a 2 elhunyt barát miatt másrészt a rendőrök miatt és ma újra felültem a motorra.hát valami isteni volt.lehúztam majdnem 200kmt és picit be is durrant a karom.supermotos kéztartással mentem,remélve hogy lassacskán kész lesz a ktm és készülni kell rá
nem kettőötven ....az utolsó meg amin a nájlonszatyrok lógnak az meg 450