Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

n a hányadik lett szabi ?...amelyik futamot láttam ott 3 volt
ja voltam csolnokon és hívtam olivért beszéltem vele ...kiscsuka nem találtam a te számodat .....na majd azért odaadom a képeidet ha máshogy nem kiviszem csak most nincs kocsim se .....majd két nap múlva ráérek ...

hova jön? ide ? akkor kimegyek .....

már előre hányok a mai naptól.....este még szerelhettem motort...megint találtam egy "precíz" embert ma fel kell ugranom pestre valamivel mert kész van két cuccom is ....
motorral akarok menni tegnap tüsszentettem rencámot cbr-re.....csak azabaj hogy főtengely meg hengerfej és az elég nehéz hátizsákba zötykölni a hátamon 300 kilométeres sebességgel

délután meg kiszedem hajtókarokat passatból utána szerelek motorkerékpárt

lottón kéne nyernem ....
félénk vagyok, szerény és visszafogott magába fordulo csávo,
crossozik a csávo kibirja,
Szia Mester!
szeva zéé, fogadjunk elé kanyarodtál motorral egykeréken ,szegény mixernek,
Én nem bántam el Veled ...csak kerek-perec megmondtam,hogy nem....és szerintem ez így volt tisztességes.
Ugyan már...ne legyél ilyen kis félénk!
az epe holyag bántalmaimrol is meséltem már neked, miközben megvakartam a fűlemet a nyelvemmel,,?
nem akarsz indulni erzbergen .....
Te csak ne vigyél engem sehová

Amúgy helló!
Köszönöm az együttérzést...tudtam hogy rád számíthatok
Megyek be zééé jön mingyá Szabi is
pumix
Pedig muszáj leszek, másképp nem találok oda...meg amúgy is le kéne mosnom előtte a motort mert jelenleg ha megfogod, hozzáragadsz...elég szar lenne hazajönni Veszprémből úgy hogy egy Albert Peti van feltapadva az EXC oldalára
A Vikit meg nem fogod!Ugyhogy jobb hejzetbe vagy
levigyem? én meg innen tudok egy rövidebbet

szewasztok GG-sek és nem GG -sek
Azt tudjuk!Szur, szorit,gyakori vizelés,mindig csak nyalnál,ez prosztatagyulladás a kapuzárás első jeleivel vegyitve!Siess Ronis már nem sok időd van
Dehogy utálom...bár azért titkon reménykedtem benne hogy ha ma találkozunk, rájövök hogy a képek becsaptak és igazából ragyás, kancsal, csámpás meg pösze és büdös a szája...úgy kicsit könnyebb lenne elviselni az így járást...de utálni úgyse fogom tudni...vannak csajok akik nálánál sokkal csúnyábban elbántak velem és őket se utálom...mondjuk látni nem akarom őket ez tény...
én el sem merem mondani hogy mit érzek,
ha most azt mondod hogy aszfalton jössz peströl kipufogot javittani veszprémbe akkor kitagadlak
Én is ezt érzem.
Persze,hogyne...Én már csak ilyen vagyok.
azért ha nincs hozzá töltény az elég gáz,, anélkűl egy darab vas,
Dani most nehogy elkezd utálni a Vikit mert nem jár veled,mert már lassan ez jön