Dehogy füstöl!Semmi,szép járású motor,és midnig elsőre indul.Csak berúgni soha nem sikerül:D Olajcserénél természetesen olajszűrőt is cserélek.Köszi a választ,üdv:Gábor
1.2 liter megy bele.
A szűrőt is cseréld minden olajcserénél!
Full szintetikus 4t olaj szerintem bármilyen jó bele, ha esetleg csúszna a kuplungod tőle, válts olajat.
Kéket füstöl hidegen?
Valóban a csiki-begéből van:) Kevés km van benne(remélem minden túlzás nélkül) 7ezer km.Olajat eszi,de szerintem azért mert minden nap erőteljesen használom szegényt:P és ráadásul ahol a blokkból jönnek ki a vezetékek,ott a 2 gumitömítésnél ereszti az olajat és szétszedés nélkül nemtudom elállítani sajnos,a szétszedéshez meg ugye kell egy tömítás oda oldalra.Majd Sirok után meg is csinálom.olajat miylet javasolsz bele?Van 1 flakon full szintetikus mobil1 olajam.Pontosan mennyi kell bele?És ez az olaj jó-e utcai használatra?
Az volt a legdrágább bulim.
Ez szinte kóros.
Most roppantottam el egy csípőfogót. . .
Hétfő van. . .
A szűrőt is cseréld minden olajcserénél!
Full szintetikus 4t olaj szerintem bármilyen jó bele, ha esetleg csúszna a kuplungod tőle, válts olajat.
Kéket füstöl hidegen?
Szép!
Hú, Te ilyen szadoban nyomod? Azért van, amit még neked sem hagynék...pl. hogy megsüsd a tojásaimat...
Különben is,ha fehérjére vágyom,akkor sütök egy kis tojást.
/tudom, csúnya rossz gyerek vagyok, megyek is a sarokba /
.
nagy
1100 Ft,- kicsi
600 Ft,-
Válasszon köretet a főétel mellé:
Steakburgonya
Fűszeres steakburgonya
Hasábburgonya
Burgonyagolyó
Burgonyak
ocka