Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a helyzet, hogy a Zoli szüleinek egy autós iskolája van és van motoros oktatás is. Szóval nagy ritkán(amióta nincs az EXC 2X) elmegyünk az egyik oktató motorral, a mostani áldozat egy 400-as Yamaha volt egy 92 vagy 93-as évjáratú, de a célnak tökéletesen megfelelt. Csak hát enyhén szólva hülyén nézünk ki rajta cross sisakban meg csizmában, ami perpill. vasalva van
Jónagyot...

Kösz, de a fizetős szolgáltatásokat inkább kihagynám...inkább megvárom míg a Sutyi hugija megtanul rendesen lovagolni
Szeva Theoka! Mi a pályarája?
Erős nyakat!

Reggel óta próbálok ráhangolódni a beszélgetésre, de nem sikerül

De nem tudok hozzászólni a kutyákhoz sem, GD te meg mennyé má el valahova ahol rendesen kifacsarnak
Csajozós kutya, csajozós motor már csak egy csajozós ember kéne hozzá
Akkor sértőggyé meg...

Azér ugye szerecc még?
jahh csajozos kiskutya,
Kussolok.
Én sem, ezért kérdeztem meg tőle...míg közbe nem kotyogtál
Az nem az AIDS-es pasi
Én tudom,hogy milyen motorral mentek.
Igazi nagyfiú....döglenek utána csajok,mi?
De legalább jól szórakoztatok.
Amúgy még tudom ajánlani a Másnaposok című filmet...nah azon megállás nélkül röhögni kell! Tesómék meg megnézték a Brünot....kint 2 verzióban vetítik...a 16 éven aluliaknak nem ajánlott és a 18 éven al. nem aj.-at...Ők beültek a 18 karikásra...azt mondta,hogy abban rengeteg arcpirító képkocka van.
...én egy motorjukról tudok csak, az meg egyszemélyes és rendszáma sincsen (SX-F)
igen ő mist 11 honapos, és igy néz ki most,
Kitakarítottam a Ducatot, most szép tiszta Az ebédem is megrendeltem, mert már korog a gyomrom.
Igen nagyon jó volt a tegnapi nap, még a szél ellenére is(néha olyanokat lökött rajtunk )
Megyek egy pillanat
Motorral.
(Bocsi,de ezt nem tudtam kihagyni. )

Ti most mivel túráztok
szijja,
Dehogy beszélünk szombat óta kutyákról. De ma úgy látszik megint kutyás nap van.
Örülök,hogy tetszett a film!
Akkor a Ti tegnapi napotok nagyon jóra sikeredett.
MSN?
Sziasztok
Szombat óta a kutyákról beszéltek?
Nos kinek milyen volt a hétvége? Én személy szerint a szombat délutánt szívesen kihagytam volna, iszonyú milyen vihar volt Vicky a jégkorszak 3 tényleg volt.
Tegnap végre elmentünk a kedvenc útvonalon túrázni Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp, nagyon jó volt
Én csak azokat az embereket utálom,akik megérdemlik...de az állatok azok mások...Ők mindig az őszinte érzelmeiket mutatják,és nagyon ragaszkodóak...de nagyon megjegyzik azt,aki rosszat tett velük.
Ezzel én is így vagyok...amennyire utálom az embereket, pont annyira szeretem az állatkákat...