Hát az a helyzet, hogy a Zoli szüleinek egy autós iskolája van és van motoros oktatás is. Szóval nagy ritkán(amióta nincs az EXC 2X) elmegyünk az egyik oktató motorral, a mostani áldozat egy 400-as Yamaha volt egy 92 vagy 93-as évjáratú, de a célnak tökéletesen megfelelt. Csak hát enyhén szólva hülyén nézünk ki rajta cross sisakban meg csizmában, ami perpill. vasalva van
De legalább jól szórakoztatok.
Amúgy még tudom ajánlani a Másnaposok című filmet...nah azon megállás nélkül röhögni kell! Tesómék meg megnézték a Brünot....kint 2 verzióban vetítik...a 16 éven aluliaknak nem ajánlott és a 18 éven al. nem aj.-at...Ők beültek a 18 karikásra...azt mondta,hogy abban rengeteg arcpirító képkocka van.
Dehogy beszélünk szombat óta kutyákról. De ma úgy látszik megint kutyás nap van.
Örülök,hogy tetszett a film!
Akkor a Ti tegnapi napotok nagyon jóra sikeredett.
MSN?
Sziasztok
Szombat óta a kutyákról beszéltek?
Nos kinek milyen volt a hétvége? Én személy szerint a szombat délutánt szívesen kihagytam volna, iszonyú milyen vihar volt Vicky a jégkorszak 3 tényleg volt.
Tegnap végre elmentünk a kedvenc útvonalon túrázni Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp, nagyon jó volt
Én csak azokat az embereket utálom,akik megérdemlik...de az állatok azok mások...Ők mindig az őszinte érzelmeiket mutatják,és nagyon ragaszkodóak...de nagyon megjegyzik azt,aki rosszat tett velük.
Kösz, de a fizetős szolgáltatásokat inkább kihagynám...inkább megvárom míg a Sutyi hugija megtanul rendesen lovagolni
Reggel óta próbálok ráhangolódni a beszélgetésre, de nem sikerül
De nem tudok hozzászólni a kutyákhoz sem, GD te meg mennyé má el valahova ahol rendesen kifacsarnak
Azér ugye szerecc még?
Amúgy még tudom ajánlani a Másnaposok című filmet...nah azon megállás nélkül röhögni kell! Tesómék meg megnézték a Brünot....kint 2 verzióban vetítik...a 16 éven aluliaknak nem ajánlott és a 18 éven al. nem aj.-at...Ők beültek a 18 karikásra...azt mondta,hogy abban rengeteg arcpirító képkocka van.
Megyek egy pillanat
(Bocsi,de ezt nem tudtam kihagyni. )
Ti most mivel túráztok
Örülök,hogy tetszett a film!
Akkor a Ti tegnapi napotok nagyon jóra sikeredett.
MSN?
Szombat óta a kutyákról beszéltek?
Nos kinek milyen volt a hétvége? Én személy szerint a szombat délutánt szívesen kihagytam volna, iszonyú milyen vihar volt Vicky a jégkorszak 3 tényleg volt.
Tegnap végre elmentünk a kedvenc útvonalon túrázni Esztergom-Visegrád-Szentendre-Bp, nagyon jó volt