Hát én már nem sulyzozom ugy rendesen miota a birkozást abba hagytam!Itthoni testnevelés van fekvőtámasz felülés stb na meg persze a fő és örök a motorozás Erről nem tudok semmit amit irtál
Nem személyesen beszéltünk...amikor arról volt szó hogy talizunk, akkor a kisasszony ugye inkább kalapot fogyasztott helyette...de ha úgy vesszük végülis 4szemközt nyilatkozta, igen...
Na látod danika a multkor erről beszéltem neked amit nem értettél!Ha nekem 1 nő jelét adja hogy tipli akkor én biztos nem erőlködöm tovább!Hiszen nálunk vannak a legjobb csajok és sokan vannak
Miért, nem arról volt szó hogy 100 éves vagy? Akkor már csak kijár a néni, nem?
A reménytelen szerelmem a Viktória kisasszony, tündérvirágszál...őt kerestem volna, de ezek szerint Te sem tudsz róla többet...
néni? hú sokat ennyi idősen volt tapasztalatom már magázol is kis fiam ááááááá nem vagyok eltűnve minden nap beírok csak nem foglalkoztok velem azért ,mert rozzzzant vagyok? sok a munka , meg kocsit szeretnék venni ,és azokat nézegetem
Mester te látom gyúrtál/gyúrsz........Hydroxycut-ról vmi tapasztalatod nincs
és mind fogékony a motorozásra
ilyenek ezek a tündérvirágszálak...
A reménytelen szerelmem a Viktória kisasszony, tündérvirágszál...őt kerestem volna, de ezek szerint Te sem tudsz róla többet...