Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, szokták mondani hogy előbb-utóbb a gazda elkezd hasonlítani az állataira...még jó hogy ronis nem galambokat tart
A télen meg elmentem korizni, előtte ott volt a kezemben a térdvédő, de áhh, mondom, nem kell, úccse esek el, meg kényelmetlen lesz... Persze hogy térdre estem, és a mai napig fáj... meg lehet egy darabka el is szabadult a térgyekalácsomról
Te tisztára kutya mániás vagy, azok nyalogatnak minden szir szart
Köll mindenképpen, csak a múlt héten kurvául nem értem rá és még mindig nem tudom hogy ezen a héten rá fogok-e és ha netán igen, akkor hogy...

Viszont egy telefonszámot küldhetnél mondjuk mélben...
ne félj, téged nem foglak szét darabolni,

inkáb halálra nyAlogatlak, utána ujjra élesztelek és folytatom elölröl,
Haliho
Na miapálya GD srác köll a rezó vagy vagy nem köll
Bálitgazda a darabolós gyilkos.
Igen, erre gondoltam.
szerintem erre gondolsz, NUETECH.

kijavitom már van spanyolban, és franciában is dealer,
Legközelebb hozzám jöjjön lovagolni...úgyis lusta dög vagyok, szeretem ha a csaj van felül
Nem tudom, tegnap vittem el a lovaglós táborba...mondtam neki: "hugi! figyejjjé ide! így nem tudlak eladni GD papának, menjél gyakorolni", úgyhogy most egy hetet lovagol
Olyat is csak lányokkal szeretek csinálni...küldd csak fel a hugodat nagyon gyorsan pestországba
szerintem azt én linkeltem be, még nem rendeltem belőle,

kicsit elgondolkodtam rajta hogyha akkora találmány ,és örök élet szánsáj bárbi, akkor a vér profik, miért használnak még mindig moust,?

ráadásul europában egyedűl svédországban van viszont eladoja,
Nyili nyali
szalto nem volt, lapra raktam és becsusztam a lombosba,

de ma utoléri a bosszum a kis gecit, hogy pont oda döl be ahol én nyelezek,

darabokban viszem haza,
DE!
Nyif-nyaf
Dani ne nyafizz,
És mi van azzal az újfajta cuccal, amit a Döme kb fél éve belinkelt, amcsiból lehet rendelni és talán örök élet.
Akkor ezek szerint tegnap csináltál egy dupla szaltót?
Nyírd ki azt a dögöt!
Te nem, de vannak itt mások is...
Fújd ki purhabbal
Én (ha jól emlékszem) nem mondtam neked ilyet soha...
hátul az van, első mouse tönkre ment,

azota szivok a köcsög sziklákkal,
Hagyjuk inkább, mert amegint csak az lesz a vége hogy ne nyavalyogjak...
a mai program favágás lessz, tegnap elindultam motorzani 100 méter ahogy beérek az erdöbe elkezdem nyelezni erre egy enyhe iv után ott fekszik keresztben egy tőböl kidölt fa amit bedöntött az utra a vihar,,,

kicsit mentem csak neki,

de ezért ma bosszubol széjjel vágom ,haza viszem ,jol megsűtöm télire,