Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem jó helyzet........
Hali! Hát üzentem kendnek még a hét elején, hogy mostanra király éesz az erdő itten. Az is volt, bár az elején én személyszerint naon béna voltam...

Amúgy meg zajlottak a dolgok. Mostanra szintén a munkanélküliek egyre növekvő táborát gyarapítom én is... kissé megviselt a dolog, de legalább most lesz időm súlyzózni meg motorozni
chill...
nemtom nem néztem még azt hittem azért nem lehet lenyomni a berugókart mert a fogaskerekek fogai nem csúsztaka helyükre és megakadt levettema kuplungkosarat midnen faszán forog úgyhogy a főtengely van megszorulva=dugó de ez csak feltételezés volt már iylen de akkor csak annyi volt h beraktam sebességbe meglökdöstem és jó volt de toligáltam már fél órán keresztül de semmi visszarakom holnapa kosarat és megpróbálom megitn berúgókarral ha nem akkor henger le
henger milyen állapotban van
megjöttem a fociból.remélem mindenki lemozogta a vasárnapi ebédet
úgynézki megszorult a dugó
Andris,írtam mailt.
Nem azért mondják ezeket, hogy bántsanak, csak így próbálnak meg ráébreszteni arra, hogy valamit lépned kéne a motorod ügyében, mert talán diplomaosztóra már azzal mehetsz, ha feldobjátok egy trélerre.
elmehetsz a ....
02:30-nál Evertlong László in action
maazsee, irtam!
Szia maazsee!
Az nagyon jo lenne, halam uldozne a sirodig...
Komolyan: andris75 a skype-om, de csak este leszek otthon, most melohelyrol potyogok...
de mindjart irok a citromail-es cimedre!
fuck! nem tudom lenyomni a berugókaromat beugrasztani sem, lemosom aztán szétszedem félek h ez nem lesz ocsló
Üdv:Andris.Lehet,hogy ki tudom vinni a cuccodat,Milton Keynes-be.Írj (még ma,mert reggel is megyek) mailt,hogy miről van szó.Írd meg a Skype neved is,és majd beszélünk... maazsee@citromail.hu
jo az Belam, jo aaaaz!
Csütörtök nem jó, ezen kívül hétfőn ,pénteken és vasárnap 8-ra itthon kell lennem, mert meló van. Pesti Bandi is jön?
jó reggelt........
na eszem egy reggelit, és megyek motort pakolni a vitoba,
amugy jo reggelt,
Gyurika a tiéd még el sem kezdődött, az enyém meg majd dec 31.-én ér véget,
minnyá vége a szezonnak
erős,vastag hajszál? taft? tartósan tart?
tiédnek is hajszál híjja ...csak az a hajszál